Elo

Senu AP25 zaidimu paleidimas su LT+ 2.0

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Ar saugu butu zaist tarkim Assassin's Creed: Brotherhood turint LT+ 2.0 bei 14*** dashboarda? O ypac online zaist?

Redagavo Elo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

offline,svaime aisku,saugu o del live tai nezinau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai ne...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar saugu butu zaist tarkim Assassin's Creed: Brotherhood turint LT+ 2.0 bei 14*** dashboarda? O ypac online zaist?

14 yra naujas fw jam pritaikytas 3.0 taigi ir naudot tik 3.0. Ta 2.0 ant sito fw buvo tik tokiem kaip as (isirasiau update is smalsumo ir zaidziau tik XGD2 vengdamas AP2.5) Zaidimai gal ir veiks bet tai yra 100% nesaugu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

14 yra naujas fw jam pritaikytas 3.0 taigi ir naudot tik 3.0. Ta 2.0 ant sito fw buvo tik tokiem kaip as (isirasiau update is smalsumo ir zaidziau tik XGD2 vengdamas AP2.5) Zaidimai gal ir veiks bet tai yra 100% nesaugu.

14*** dashas yra dashas, ne fw. :) Na siaip supratau tada, as tik tiesiog galvojau kad 2.0 jau apejo AP25 apsauga, buvau ir pagooglines, bet man neaiskiai...

Nes online XGD2 zaidimu kazkaip as nematau pasirinkimo pagal savo skoni. GTA IV tuscias, SSX, bei DIRT 3 reikalauja pass'o, AC:B ir Halo: Reach AP25... Vieninteli BC2 losiu, bet po dvieju savaiciu vien ji igryso zaist.

Redagavo Elo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

14*** dashas yra dashas, ne fw. :pirate2: Na siaip supratau tada, as tik tiesiog galvojau kad 2.0 jau apejo AP25 apsauga, buvau ir pagooglines, bet man neaiskiai...

Nes online XGD2 zaidimu kazkaip as nematau pasirinkimo pagal savo skoni. GTA IV tuscias, SSX, bei DIRT 3 reikalauja pass'o, AC:B ir Halo: Reach AP25... Vieninteli BC2 losiu, bet po dvieju savaiciu vien ji igryso zaist.

Nera skirtumo firmware ir dash yra taspats. O siaip tai 2.0 apejo bet jis yra senesniems dashams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok tada, online nezaisiu, bet kaip supratau is pirmo posto, offline saugu?

Klausineju, nes anksciau MS sugebedavo ir offline susekti kiek atsimenu (kazkuriuos zaidimus), tai del dabartines situacijos neesu tikras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

informacija apie offline tiesiog gali buti saugoma kazkur xbox'e ir prisijungus i Live persiunciama i MS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklaust kodel man neveikia BO ? Pas mane Fw LT 2.0 BO atsiustas is linkomanijos, perleistas per senesni abgx (kad neperpachintu i LT 3.0 ) irasau per imgburn naujausia ir ant xbox360 juodas ekranas . Nesuprantu jau turbut 5 kart as ta BO irasinejau ir jis man neveikia .

Dekui uz pagalba .

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

informacija apie offline tiesiog gali buti saugoma kazkur xbox'e ir prisijungus i Live persiunciama i MS.

Na uzsienio forume man pasake, kad jeigu nupatchinciau, viskas bus gerai, ir galesiu saugiai zaist offline.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.