3Cannabis

Ps3 kontrolerio gedimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi, as esu naujokas shiame forume taip pat neesu uzhkeitejas geimeris:) va cia ishkilo tokia beda:antradieni kontroleris veike normaliai ziurejau filma ir jis ishsikrove,tada pajungiau ant laido pabaigiau ziureti filma palikau ps3 ijungta ir nuejua miegoti.3ciadieni grizau sih darbo pultas nebeveikia,spaudziu ijungimo mygtuka nieko,taciau kai pajungiu ant laido pradeda mirkseti visos 4 lemputes ir knopkes neveikia vistiek atrodo lygtai neprikonektina prie ps3 , tada p kazhkiek laiko nustoja.

Bandziau spausti reset mygtuka nepadeda.googlinau bet ten nieko gero nepapasakojo arba blogai googlinau.beja turiu tik viena kontroleri tai negaliu sustabdyti filmo kai noriu parukyt arba pamyzht:D jei kas galetu padeti buciau labai dekingas.ACIU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki visi, as esu naujokas shiame forume taip pat neesu uzhkeitejas geimeris:) va cia ishkilo tokia beda:antradieni kontroleris veike normaliai ziurejau filma ir jis ishsikrove,tada pajungiau ant laido pabaigiau ziureti filma palikau ps3 ijungta ir nuejua miegoti.3ciadieni grizau sih darbo pultas nebeveikia,spaudziu ijungimo mygtuka nieko,taciau kai pajungiu ant laido pradeda mirkseti visos 4 lemputes ir knopkes neveikia vistiek atrodo lygtai neprikonektina prie ps3 , tada p kazhkiek laiko nustoja.

Bandziau spausti reset mygtuka nepadeda.googlinau bet ten nieko gero nepapasakojo arba blogai googlinau.beja turiu tik viena kontroleri tai negaliu sustabdyti filmo kai noriu parukyt arba pamyzht:D jei kas galetu padeti buciau labai dekingas.ACIU

Sveikas.Nu cia sunkus atvejis :thumbsup4: Patarimas:nepalikinek konsolės įjungtos kai ji nenaudojama.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas.Nu cia sunkus atvejis :dribble: Patarimas:nepalikinek konsolės įjungtos kai ji nenaudojama.

na bet tai padaryta ateityje taip nebedarysiu :mml:.dbr butu idomu suzinoti probelmos sprendima.greiciausiai nusipirskiu nauja bet noretusi ishpresti sia porb.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas.Nu cia sunkus atvejis :dribble: Patarimas:nepalikinek konsolės įjungtos kai ji nenaudojama.

Zmogau kai turejau ps3 konsole inai budavo diena nakti ijunktu , ir nieko neatsitikdavo, vienas pultas kraunas su kitu zaidziu, nusesta tas , kraunu kita su kitu pradedu zaisti, nueinu miegoti, kita diena atsikeles visi dziostikai veikdavo, tiesiog zmogau papuole brakuotas pultas mano manimuj, jei net pultelio resetas nepadejo, tai manau kas kas su risiu bus blogai nu cia daug varijantu gali buti, plius kai turi viena pulta tada jau sunka ka nustatyti, kas per broblema yra, o gal tiesiog pats ps3 nepriema dziostiko (nu tiesiog reik testuti, reik gauti antra pulta ir isbandyti , jei veiks tada ps3 kalte atsimeta, ir data bus kaltas senas pultelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo shiaip kai vienas kontroleris tai nepatikrinsi.bet ash tik vieno nesuprantu viena diena veikia kita diena jau nebe.nesamne.turbut teks pirkti nauja.:dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,man tai ps3 kontrolerio tie,nu nezinau net kaip pavadinti,su tais kur vaikstai ir sukinejes,tai va,man kai sukineju girgzda taip,gal zinot kame problema?ir kaip pataisyti? :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,man tai ps3 kontrolerio tie,nu nezinau net kaip pavadinti,su tais kur vaikstai ir sukinejes,tai va,man kai sukineju girgzda taip,gal zinot kame problema?ir kaip pataisyti? :pirate2:

analogai....patepk... tik ne su aliejuma.aisku kad atept galetum teks isardyt pulta....as tepimui naudoju grafitini tepala apkrovos mechanizmams rcl galima rast

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.