FUZA

Iškilę klausimai po RGH

Rekomenduojami pranešimai

as tai renkuosi update prie geimo per FSD ir susiuncia coverius ir screenus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reiks tada gal bandyti prisijungti prie to Kai tinklo,bet kaip suprantu MS jau nebebaisus,ta prasme automatiskai i live X'as nesijungs kai as prisijungsiu X360 prie neto (aisku su FS dashu,ne su original)?Sorry,kad cia tokie biski dummy klausimai,bet norisi viska pasidaryti tvarkingai:) Ir kaip ten prie to kai prisiregistruoti?per pc ta prasme ar viskas per X360 vyksta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as niekur nieko nesireginau. Kai esi sujunges pc su xboxu (as per routeri) ir keli geimus per ftp tai FSD automatiskai suranda coverius ir screenus. Jei keli ne per ftp o per USB tada rankiniu budu teks prie geimu paprasyti kad surinktu paveiksliukus is neto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienu zodziu reikia isigyti routeri..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra kitas būdas. Sujungi tiesiogiai su pc laidu. Atsidarai naršyklę per pc ir suvedi IP, kurį matai FSD kairiam apatiniam kampe.

Gausi tokį langą..

Nuotrauka

kaip ir parodyta į abu laukelius suvedi fsdhttp..

Įeisi ten bus paskui xbox 360 games...pasirinksi kurį nori..ir atskirai gali kelt viską..cover..wall..banner..info..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MMM,dekui reiks pabandyti :) bet laidas turi buti ''verstas'' ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MMM,dekui reiks pabandyti :) bet laidas turi buti ''verstas'' ar ne?

Neskiriu aš jų, naudoju paprasta interneto laidą ir tiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip del Xlive zaidimu?juos parsisiuntus raso,kad Install to HDD under the following directory path:

HDD:/Partition3/Content/0000000000000000/ , bet tai,kad per failu menegeri as tokios direktorijos nerandu...kame cia fintusas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip del Xlive zaidimu?juos parsisiuntus raso,kad Install to HDD under the following directory path:

HDD:/Partition3/Content/0000000000000000/ , bet tai,kad per failu menegeri as tokios direktorijos nerandu...kame cia fintusas?

Keli ten kur visus xbox 360 žaidimus viskas ten pat. Nors išvis gali susikurt atskira XBLA folderį ir mest ten..tiesiog per FSD nustatyk, kad scanintų tau tą folderį ir ras iškart žaidimukus. End of story ~ Beep beep...transmision lost..........Drake is out

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pardon minusa uzdejau :) bet pasitaisiau kitur,gal kas nors is kolegu pataisys ta mano klaidele...kazkodel man neleidzia i ta direktorija kelti,reik bandyti susikurti nauja...

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pardon minusa uzdejau :) bet pasitaisiau kitur,gal kas nors is kolegu pataisys ta mano klaidele...kazkodel man neleidzia i ta direktorija kelti,reik bandyti susikurti nauja...

Viskas neatleisiu, dabar skolingas man savo sielą už tai... :) neleidžia, kaip taip gali būt, ką rašo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas neatleisiu, dabar skolingas man savo sielą už tai... :) neleidžia, kaip taip gali būt, ką rašo?

Viskas gerai,viskas pasiseke,pasileido,tik niekaip negaliu paleisti DOA 5 demo,bet tai cia maziausia beda :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas gerai,viskas pasiseke,pasileido,tik niekaip negaliu paleisti DOA 5 demo,bet tai cia maziausia beda :)

Jį irgi keli ten kaip ir viską, tik jis atsiras Homebrew skiltį

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ale tiksliai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausykit o man bėda iškilo. Įsirašiau per naktį žaidimų daug, per FTP kėliau, ne pirmi žiaidmai kelti buvo tai viską mokėjau. Ryte pabandžius paleisti, nebepasileido FSD, pas mane buvo dash launch. Įjungi xbox ir išmeta FSD crashed blah blah blah. Teko ištrinti. Po to pamačiau, kad dingo 1 profilis, o kito profilio visi žaidimo savai susibrokavo. Kame bėda galėjo būti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.