Justin

Neveikia korta ,labai prasau padekyt

Rekomenduojami pranešimai

Nu va pasiemiau ash PSP laimes pilnos kelnes ,griztu namo galvoju reik isimest geimu ir tada kai keliu ,cso formato faila su copy paste i psp folderi iso ,man neikelia ishmeta lentele ir cancel arba try again .... WTF ??? HELP ME :):)

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu tai paziurek kiek vietos jame :) kokio dydzio kortele :)

ash ne durnas ten 4gb ,laisva 2.5gb

va isirasiau 3.71 m33-2 i game papke ,pas mane fatas ,paleidziu ta faila ishmeta man the game could not be sstarted (80020148) HELP :)

prasau padekyt nervas ima nesveikas ,viskas taip dabartine versija 3.52 m33-2 ,meginu rashyt 3.71 bet ishmeta the game could.... ka daryti kas blogai ? prasau padekyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va pasiemiau ash pagaliau PSP nulauzta ,nes buvo yrashyti zaidimai i korta ,cfw buvo 3.52 m33 ,ir va meginu ash ideti zaidima man neleidzia : darau copy and paste ,ir tada krovimo lauke ishmeta try again or cancel ,nu tipo kazkas yra. Ir va ka man daryti meginau updatinti versija ,bet man nepavyksta infomacijos vistiek rodo 3.52 :) Padekyt lb prasau ,nes nu belekaip noriu zaisti ,o neina ,ka man daryti . Yra yrashytas zaidimas ,ji eina losti. Kai updatinu versija ten games-memory card man ishmeta psp lauka ir tad aishsiungia psp ,update papke dejau i psp/game ,o korneli i game150. KAS YRA PADEKYT :) Net kai meginu ideti daina jos neina ideti ,ishmeta ta lentele tada spaudziu cancel ,bet kai ieinu psp music papke ta daina yra ,bet tik pradejos jos klausyti man ishmeta data error rodos.

Redagavo Justin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai ,kad kitokie cfw ish kuriu dare ,umd mode yra padarytas NO . nu velniavas kaip nervas ima :lol: man net failo ikelt neina ishmeta try again arba cancel. ir ar galima formatuoti korta per psp ? perė pc meginau jokio vaisiaus nedave. tiesa pasmane windows vista ,gal sitai itakoja ,kad failu ikelt neina ? kai keliu faila ji kelia ir tada ishmeta try again or cancel ,spaudziu cancel ,nu tipo failo ikelt nepavyko ,bet jis ikeltas i psp ,kai meginu paleisti jeigu muzika pagroja normaliai 20s poto pugas grot pradeda .

Redagavo Justin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va aiskinuos klaida ishsimeciau draugo korta scandiska ,imeciau ir ikelia normaliai ,o mano sony korta 4gb kada kelia ishmeta try again... kas gali buti ??? pas drauga korta formatuota fat ,o mano fat32 ??? WTF ????

Redagavo Justin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baik shikti temom

jau 3 apie ta pati

ispejimas ir sujungiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va sujungiau, atrodo cia kaip misraine bet tiek to

Justin, nebuk durnas

turi fake korta cia garantas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

.... aciu uzh komentara po tema ,vot tokei trylikmeciai ir prisidirba.. ash ieshkojau patikek manim ,bet niekur neradau info apie 3.52 mk2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

.... aciu uzh komentara po tema ,vot tokei trylikmeciai ir prisidirba.. ash ieshkojau patikek manim ,bet niekur neradau info apie 3.52 mk2

formatuot korta reikia is psp, vista tau net nepasiulys pasirinkt FAT. jei psp neformatina kortos, tada jo, realu kad korta lieva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

formatuot korta reikia is psp, vista tau net nepasiulys pasirinkt FAT. jei psp neformatina kortos, tada jo, realu kad korta lieva...

visu pirma fat eina formatuot ant vistos ,bet vo viskas tvarkoj korta originali sony ,ant xp viska ikele ,namie ant Vistos neikele ,tai va spangsta Vista :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia del metu apie mane ar apie save...?

Del temos as tau nieko ir nesakau, tik kam kurti tris tokias pacias?

visu pirma fat eina formatuot ant vistos ,bet vo viskas tvarkoj korta originali sony ,ant xp viska ikele ,namie ant Vistos neikele ,tai va spangsta Vista :)

Vista veikia normaliai, pas mane puikiai atlieka situos dalykus..

Tai va aiskinuos klaida ishsimeciau draugo korta scandiska ,imeciau ir ikelia normaliai ,o mano sony korta 4gb kada kelia ishmeta try again... kas gali buti ??? pas drauga korta formatuota fat ,o mano fat32 ??? WTF ????

Dabar biski paaiskinsiu :

2gb arba mazesnes yra formatuotos i fat sistema.

4gb ir daugiau fat32.

Nezinau kokiu tikslu, bet taip yra.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.