Dowydas

PS3 "Nulauzimas"

Rekomenduojami pranešimai

1.Kol kas tikrai nelaushiu savo PS3

2.uz ff13 GTA4 arba MGS4 negaila belekokiu babkiu.

3. kam tas usb hardas jei gali laisvai pasikeisti vidini PS3 HDD netas pilnas patarimu ir pasikeites vidini HDD y didesni net neprarasi garantijos.Sony specialiai padare taip kad zmones galetu lengvai uzsiupgreidinti savo PS3 vidini harda.nebent nori prarasti viena ish 4 USB jungchiu naudodamas usb hdd.pas mane jau 3 usb slotai uzimti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as pirksiu ps3 tai irgi jo nenulauzinesiu nes kaskaip noriu tureti bent viena konsole kuri bus nenulauzta nes nulauzta man kaskokia nepilnaverte atrodo kokia issigimus...

Redagavo razilxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
noriu tureti bent viena konsole kuri bus nulauzta o tai PS2 ir PSP pas tave nenulauztos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Neturiu ir neturejau nei vienos nulaushtos konsoles :D

oj kiek prarandi galimybiu nenusilauzes psp.. Na bet sekmes, dziaukis "nerealiom" originalios fw funkcijom :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pirksiu ps3 tai irgi jo nenulauzinesiu nes kaskaip noriu tureti bent viena konsole kuri bus nulauzta nes nulauzta man kaskokia nepilnaverte atrodo kokia issigimus...

Ne į temą

na nulauzimo nepavadinciau "issigimimu", cia sakyciau dakto pagal pilna paskirti panaudojimas. tarkim gauni masinele, bet negauni bateriju i distancini, tai tenka isigyt, nes atsibos po stala stumdyt ir burgzt. cia kazkas panasaus, jau konsole kuriant yra numatoma kad ji bus nulauzta, tik stengiamasi, kad kuo ilgiau nebutu. Kita vertus, gamintojas pora metu buna ramus, pritraukia zaidimu kurejus ir viskas nesa pliusa. veliau gamintojas irgi neverks, nes pacias konsoles tai perkame. Taigi - nulauzimas yra gerai. Juolab tokiom salim kaip Lt, kur moki eurais, o alga gauni litais...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kam idomu, to zmogaus kuris sakosi nuflashines ps3 komentaras:

Kantrybes bus tu linku, jezau sventas. jus lietuviai naxren atsiprasant norit visko greit, ir uzdyka. palaukt negalit biskutuka. Man sesija jomajo ir dar darbe reikalu pilna. manot as neturiu ka veikt kaip del keliu luzeriu cia viska mesti ir video delioti. pas mane jau 5 zmones eilei laukia, o as dar nesugalvojau kaip padaryt kad Backupai veiktu taip kad zmogui dasiltu, ba ten uztruknka 20 min zaidima paleist. jomajo. jei taip idomu stokit i eile, padarysiu kaledini vakareli oficialiai parodysiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

jau pataisiau savo ana posta
Jeigu viena backupa paleidzia per 20 min tai tikrai neapsimoka kolkas lauzti jo. P.S as ir atip nelausiu kai turesiu PS3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo tas lauzitojas labai jau geru manieru 'jomajo' lol scam'as cia man atrodo....isiviazduokit jei paleisti reik 20min. tai kaip tas zaidimas veiks ir klausimas kurie zaidimai veiks....dar gausit palaukti kol koks oficialesnis nulauzimas atsiras :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kam idomu, to zmogaus kuris sakosi nuflashines ps3 komentaras:

Kantrybes bus tu linku, jezau sventas. jus lietuviai naxren atsiprasant norit visko greit, ir uzdyka. palaukt negalit biskutuka. Man sesija jomajo ir dar darbe reikalu pilna. manot as neturiu ka veikt kaip del keliu luzeriu cia viska mesti ir video delioti. pas mane jau 5 zmones eilei laukia, o as dar nesugalvojau kaip padaryt kad Backupai veiktu taip kad zmogui dasiltu, ba ten uztruknka 20 min zaidima paleist. jomajo. jei taip idomu stokit i eile, padarysiu kaledini vakareli oficialiai parodysiu.

Gaila kad linkomanijoje priejimo neturiu , parasyk kad tas zmogelis cia uzsuktu , persimesiu kleis zodeleis arba nors meila tegu duoda.

Tokias nesamones kaip geimo paleidimas 20 min susikisa y ****** ir dar skelbias kad nulauze PS3 p*** LOL.

Budavo kai PS2 reikejo keitalioti CD norint paleisti kita geima, budavo uzsiknisimas. Cia 20 min HOLLY BATMAN !!! TO THE PS3MOBILE !!!

O tam zmogeliui perduokit :

Tai pasiskelbei perdares tai kokiu yrodymu reikia cia ne koks tai 360 o PS3, o dabar dar rekia kad reikalaujam visko ir greitai , tai paciam reikejo tyleti kai viska busi susitvarkes butum ir pasiskelbes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vel naujas ps3 "flashintojo" komentaras:

uzknisot atsiprasant, kodel turiu skubet del jusu? kokios garantijos kad jus nulauzinesit pas mane? pas mane netruksta klientu, nusilauzkit ir galesit demonstruot visiem, as negaliu skelbtis, nes ne as nulauziau o zmones is SanPeterburgo. Ir beje CPU rakta norint gaut xbox reikia infectus cipo, nuskaiyti kerneli, tureti king kong originalu zaida, ir per expliota peremus srauta is CPU pagauti rakta, tai nemanau kad cia taip paprasta. o apie ps3 visai tytliu nulauzima, as jau 5 b* diska susikau siandien, softas yrasimo slubuoja. O jus cia zoparvanciai skundiziates.

Ir dar vienas tik parasytas komentaras, va cia tai idomu paliko:

tai susisiek ir nulausiu. Manau visi zinot Dima is Playmanijos, kur xbox ir ps2 taiso ir .t.t tai mes su juo cia sukam. Nori veiksmo, mokek pinigus. kreivaranki, uz dyka tik reklama

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau , kas dar svaigs apie ps3 nulauzima neturedamas irodymu gaus ispejima . Jei neturit konors protingo pasakyti sioje temoje , geriau nesakykite , o jei ir toliau tesis floodinimas si tema bus uzdaryta , kol nebus patikimos informacijos apie ps3 nulauzima ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.