Dowydas

PS3 "Nulauzimas"

Rekomenduojami pranešimai

Taigi jau pilnas internetas postu kad nulauztas ps3, ir vienas Lietuvis jau kaip priema ps3 nulauzimui, ka manot apie tai? Ar cia tik blevyzgos...

Parasiau tam zmogui, sake gali nulauzt ps3, netas ir t.t. viskas veikia, kazkaip keistai cia man :D

Redagavo Dowydas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaiptik ruosiuosi pirkti PS3 :D gerai jei nulaustas bet but dar geriau kad i harda isikeltum ir lostum... vnz vistiek gerai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

feikas, kaip ir priestai buvo, o kai prades sony fw keist kai koneis ir baiksis nulauzimai, jau kad sony nepasiduos tai 100%, pvz kaip psp nebutu nauju cwf ir amen butu, o kas kurs ant ps3? isgaudis visus sony ir baiksis :):) , beje blu ray disku kainos kosmines :D:D 79lt uz vieneta :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

feikas, kaip ir priestai buvo, o kai prades sony fw keist kai koneis ir baiksis nulauzimai, jau kad sony nepasiduos tai 100%, pvz kaip psp nebutu nauju cwf ir amen butu, o kas kurs ant ps3? isgaudis visus sony ir baiksis :):) , beje blu ray disku kainos kosmines :D:D 79lt uz vieneta :):)

Taigi ne bluray irasinet reiks o per hhd ps3 paleist :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hdd naudoje fat32 sistema (tai reiske tilps iki 5gb ) gali pasileist is hdd tik ps2 zidimus :):) + koks to mazo hdd loadinimo greitis 100% nepakaks lagins belekaip, :):) jei nulaus tai tik per blu ray.

o nei ntfs nei kitos neveike nes ten pusiau linux systema (taipogi yra linux fedeora 5)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau kad tai tiesa, nes visas netas skambetu jau. Beto biskis dagiau info, koks budas ? firmware ar hardware ?

kokiam mieste randas ? jei reiks siusti PS3 kazkur tai pamirskit , kur garantija kad gausit atgal savo PS3.

Redagavo Kouzmich

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vilniuj, nu reik laukt filmuko paziesim kaip viskas veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vilniuj, nu reik laukt filmuko paziesim kaip viskas veikia.

na na , tai tada laukiam , kazkoks zmogelis Vilniui PS3 nulauze :) , cia idomu. Kokia kaina uz nulauzima ir po kiek CD ? Redagavo Kouzmich

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na na , tai tada laukiam , kazkoks zmogelis Vilniui PS3 nulauze :) , cia idomu. Kokia kaina uz nulauzima ir po kiek CD ?

ot butu prikolas jei tas Dorklei17 kur buvo cia kazkada :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

an taip zymiai patogiau ir geriau butu nei ten pirkt blue ray po 50lt cd :) ir cdomus po 1000lt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi, ps3 zaidai is HDD, tai butu mano svajone...nu losciau tada iki nukritimo...o tai stabdo dabar financine situacija. As negaliu ps3 zaidimu pirkti kiek noriu, ar kokiu noriu.

O del PS3 HDD fat32 standarto, tai tiesa...bet palaukit, yra juk USB2 HDDs? Va su situo tai veiktu PERFECT! *Tik* loaderio reikia...kas netingit tai gal sita suprogramuokit? Tai ieisit kaip lietuviai i hackeriu istorija! Pirmi nulauze PS3! Tai butu jega!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ateity tai gal ir atpigs bet ka dabartiniam zaidejam daryt gi hdd loaderis butu idealus sprendimas pries aukstas disku ir cdromu kainas

Redagavo ChallengeR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos