blindside

Seivų perkėlimas. Nesamonė.

Rekomenduojami pranešimai

Vienu žodžiu paskaičiau aš tuos jūsų gidus, bet man yra problemų.

Noriu perkelt seivus iš PC į atminties kortą.

Pirma: Turiu tą uLaunhELF programą, laikau R1 ir užkrauna, bet kai užeinu ant mass:/ (tos komandos kur USB raktas tipo ten viskas yra) man pastringa viskas ir neužsikrauna turinys.

Antra: Turiu CodeBreaker, tai galvojau per jį persikelsiu seivus, įeinu į Data Manager tai net nerodo rakto, o kartais būna, kad net pastringa kai įdedu raktą!

Kas galėtų padėti? Kodėl mano PS2 išvis nesutaria su tais USB raktais ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vienu žodžiu paskaičiau aš tuos jūsų gidus, bet man yra problemų.

Noriu perkelt seivus iš PC į atminties kortą.

Pirma: Turiu tą uLaunhELF programą, laikau R1 ir užkrauna, bet kai užeinu ant mass:/ (tos komandos kur USB raktas tipo ten viskas yra) man pastringa viskas ir neužsikrauna turinys.

Antra: Turiu CodeBreaker, tai galvojau per jį persikelsiu seivus, įeinu į Data Manager tai net nerodo rakto, o kartais būna, kad net pastringa kai įdedu raktą!

Kas galėtų padėti? Kodėl mano PS2 išvis nesutaria su tais USB raktais ?

tu tik viena flash'a meginai? gal tiesiog neitinka jis ps2... o jei su visais tas pat, tada jo, keista :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nežinau, tikėjaus, kad kažkas daugiau padės, kad usb raktas gali netikti tai aš pats galiu išmastyt, bet ar niekam nėra buvę tokios problemos?

Aš dabar jau kito rakto juk nepirksiu, tai bent jei būna tokie problema, kad tie raktai neveikia, tai bent tegu parašo giduose, kokius čia naudot reikia..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia yra labai maza tikimybe, kad raktas netix, kaip rulete. nera jokio dar gamintoju saraso kuriame butu surasyta - tie veikia, tie neveikia. iseitis viena, kitas flash'as ir viskas. esme aisqi. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai dar neaisku kokie tie ps2 seivai,is kur jie,ar pacio daryti su kokia nors programa,ar siusti is intero,intere pagr visi seivai buna skirti MAX arba codebraker programom,tai su kitom ju ir neisimesi,o siaip tai problema tiktai rakte,nes daugiau nieko cia but negali

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip pat rakta reikia ikishti, praejus ~5 seukndem PO KONSOLES POWER ijungimo. isvis geriau iki kol neuzhsikrauna ulaunchas ir tada kishti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu okay, pabandysiu kitą raktą, bet vistiek būtų geriau jei gide parašytumėt kad kai kurie raktai gali neveikti, kad paskiau žmogus neužsiknistų su juo visą dieną :)

scalman, dar nereikia kalbėti kokius save aš čia noriu perkelti kai raktas net neužsikrauna ;D

aš po kolka bandžiau kai užsikrauna LaunchELF ir kai grynai būna iš anksto idėtas, kai paspaudžiu įjungti konsolę, abu atvejai neveikia. hm..

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu okay, pabandysiu kitą raktą, bet vistiek būtų geriau jei gide parašytumėt kad kai kurie raktai gali neveikti, kad paskiau žmogus neužsiknistų su juo visą dieną :)

scalman, dar nereikia kalbėti kokius save aš čia noriu perkelti kai raktas net neužsikrauna ;D

aš po kolka bandžiau kai užsikrauna LaunchELF ir kai grynai būna iš anksto idėtas, kai paspaudžiu įjungti konsolę, abu atvejai neveikia. hm..

aisku ps2 turi rodyt rakta bet viskas priklauso koki seiva tu nori isimest,na is kur tu ji turi,ar atsisiuntei ar dar kaip?

siaip as nei vieno seivo nekeliau su tuo launchelf,nes seivai intere buna daryti arba su max arba su codebraker pagrinde,ir toki seiva i ps2 isikelt reikia per ta programa tikai ir ne per jokia kita,as tai viska isimetu su psp,kam to rakto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas liecia firmas, tai nera jokiu sarasu tos firmos eina o tos neina. tai yra pavieniai atevejai labiau. na o jeigu neina net keli raktai tai jau su ps2 rupintis reikia o ne raktais :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nekurt naujos temos paklausiu cia....

Keliausi seivus is PS2 i PC persikeliau dar poto isikeliau save i PS2, paleidziu ta zaidima kurio save isikeliau, net nerodo kad yra korteleje, bet vietos truksta kazkiek(vadinasi tas faials yra) o raso There is no data. Ar kazkas pan. nu galvoju po**ui isijungiu game nera jokiu save bandau susikurt nauja "alias" jau save'na ir raso: Save failed. Ka daryt? Gal galima kaip nors ta kortele suformatuot?Ar ka dar padaryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei formatuoti tai Yra prgramso MCkiller, MCformater

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, vat rakte bėda čia buvo, bandžiau su kitu - eina.

Tik wat pvž jeigu būna pavyzdžiui parsisiųsti CodeBreaker seivą, ten (North America), ar čia man reikia tipo seivo regioną pakeisti į Europe.

Ta prasme aš turiu parsisiųsti Europos seivą arba iš savo kokį isikelti, tada pažieti koks Europs tas Root/ID ir taą patį nukopinti į tą North America regiono seivą? Ar negalima kaipnors trumpiau, nes čia jau tikras užsiknisimas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne tai priklauso nuo geimo regiono - ntsc region - ntsc seivas. pal - pal. root id nuskaitomas nuo seivu sukurtu tavo turimo zaidimo. isiskaityk. skaityk gida atidziau ir uzduok su juo susijusius klausimus jo temoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuskeiksiu b**t dabar cd po 60 centu, negi neturi ?

o del seivu tai regionais su zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu vienu žodžiu, dar turiu klausimų bet čia tema buvo mano bėda, rakte bėda buvo ir viskas.

P.S pričiom čia tu tuos cd prikaišioji?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.