Prototype

Darbas nepilnamečiui

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Gal kas galėtų padėti susirasti darbą nepilnamečiui (sezoninį arba nesezoninį po pamokų)? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ismok programuoti galesi kokius tinklapius kurti, ar modeliuoti. O jei nenori kokio fizinio darba tai i kokia biblioteka gali bandyti:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas,

užsiregistruok čia, gal jie nepasiūlys darbo, bet turėsi galimybę sužinoti apie visas laisvas darbo vietas, bei siūlyčiau susikurti CV kuriame svarniausia paminėk kokias turi geriausias savybes aka kruopštus, atsakingas ir t.t.

Klaipėdoje jie randasi. kur yra senasis turgus, gali tiesiai ten užsukti.

http://www.ldb.lt/jaunimui/Puslapiai/default.aspx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas,

užsiregistruok čia, gal jie nepasiūlys darbo, bet turėsi galimybę sužinoti apie visas laisvas darbo vietas, bei siūlyčiau susikurti CV kuriame svarniausia paminėk kokias turi geriausias savybes aka kruopštus, atsakingas ir t.t.

Klaipėdoje jie randasi. kur yra senasis turgus, gali tiesiai ten užsukti.

http://www.ldb.lt/jaunimui/Puslapiai/default.aspx

Buvau, pasake ieskok pats :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, bet kažkur būdavo skelbimai, kad ieško darbo arba darbininkų tai pabandyk internete biški panaršyti. Arba prisispausdink lapukų kur parašyta jog ieškai darbo ir tavo telefono numeris, ir iškabink laiptinėse arba į pašto dėžutes įdėk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Gal kas galėtų padėti susirasti darbą nepilnamečiui (sezoninį arba nesezoninį po pamokų)? :thumbsup4:

Zmogau, koks darbas. Mosleiviam dirbt reikia vasara, kaime vezti siena. Dabar tau gal ir skambes kvailai, bet stenkis mokytis kiek tik pajegi. Veliau visas idetas triusas gris geometrine progresija. O tas laikas, kuri dabar sugaistum darbui uz kapeikas, bus prarastas ir greiciausiai atsilieps ateityje. Dirbti tik jei kitos galimybes nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmogau, koks darbas. Mosleiviam dirbt reikia vasara, kaime vezti siena. Dabar tau gal ir skambes kvailai, bet stenkis mokytis kiek tik pajegi. Veliau visas idetas triusas gris geometrine progresija. O tas laikas, kuri dabar sugaistum darbui uz kapeikas, bus prarastas ir greiciausiai atsilieps ateityje. Dirbti tik jei kitos galimybes nera.

Mokaus taip ar taip pilnu pajegumu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia greiciau patarimas nei taisykle, pazystu svarscika, baiges profke, kuris turi statybos firma, men apyvarta apie 1.5mil lt, pazystu draugeli kuris 11kl baiges, uzsiema auto importu, nu lt daugiau uz mane turi, vazineja bmw m3 apie 2005m, mano systra aukstaji pedagogini baigus maximoj kasininke dirba, pagaliau tas pats uspakichas patys zinot ka baiges...

noriu pasakyt kad jei esi gudras, moki prasisukti ar su mokslu ar be tu gyvensi patogiai, jei o jei galvoje turesi ziniu bagaza tai dar tau gerai apmokamo darbo niekas nepasiulys!

bet taip: MOKYTIS MOKYTIS IR DAR KARTA MOKYTIS, jei ir ateityje nepavyks pritaikyti bet bent jau smegenis pamankstinti tai tikrai apsimoka, tas ateity tikrai pravers!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jeigu net išsilavinęs nebusi nei kiek tai ir suktis gyvenime, versle nesigaus. Mokslas visur padeda. Tarkim baigęs aukštąjį žmogus gali dirbti ten kokį geresnį darbą, o žmogus baigęs 10klasių negalės to darbo dirbti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jeigu net išsilavinęs nebusi nei kiek tai ir suktis gyvenime, versle nesigaus.

Na yra išimčių. Pvz mano vienas mokytojas mėgsta sakyt jog jam patinka protingi tinginiai. Yra tokių, kurie knygos nebuvo atsivertę niekada, (kalbu apie vadovėlį), bet sugeba išmąstyt ir ant 8 parašyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip būna tokių nerealiai gabių kuriems įdėjus bent šiek tiek darbo mokytusi dešimtukui. Bet tokių tik vienetai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na yra išimčių. Pvz mano vienas mokytojas mėgsta sakyt jog jam patinka protingi tinginiai. Yra tokių, kurie knygos nebuvo atsivertę niekada, (kalbu apie vadovėlį), bet sugeba išmąstyt ir ant 8 parašyt.

Ne į temą

kaip as :thumbsup4: tik nesakau kad tai yra per kiek viena kontrolini tiesiog kartais pamirsti pasikartot ir gauni(fuksom) 7-9(arba 2 :notworthy: ) arba yra tokie dalykai kurie eina kaip per sviesta ir nereik idet pastangu kad kazka gerai ismokt(kaip man istorija :) ),viskas tiesiog savaime issisaugo,tai ka perskaitai ar ka mokytojas papasakoja :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai viena pamoka gali daug kam taip būti, bet visos pamokos..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mokytis reik :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As mokausi romeri kadangi per geriausiai mokykloje nesimokiau tai ten teise mokausi bet ir gerai man, darba visi pazystami turi uzdirba uztektinai o jei pazinciu turi tai isvis gerai.

O del mokymosi mokykloje tai labai nuo daug ko priklauso pvz pas mane mokykloje labai nuobodziai pamokas deste, ir siaip kaip dabar pagalvoji man reikejo mokykloje mokytis tik matematika ir lietuviu ir tai atsiputus, nes ju reiki pagrindu ir viskas, o visko ko reikia ismokoma universitetuose kolegijose.

Kas blogiausia mokyklose kad ten mokaisi puse nereikalingu dalyku man pvz niekados dabar neprireike zinoti cosinusu sinusu teoriju arba biologijos terminu ar chemijos. Ju tiesiog niekur nereikia, o mokykloje sedi ir grauzi knygas bereikalo.

Kitose salyse laai geros sistemos kad mokaisi tik kokia lietuviu puse metu ir matematika ar kazka kita, bet jie ta dalyka isnagrineja taip kad visi suprastu pamokos idomios praktikos duoda tarkim biologijoje ne tuscia informacija kemsa bet praktikos padaro, taip daug geriau paruose egzaminams, nes kai rasai egzamina tau reikia prisiminti ka darete ir laisvai parasai ir nereikia kalti visko atmintinai, bet manau lietuvoje dar daug laiko praeis, nes pas mus mokytojai is sovietiniu laiku, kur viskas greitai ir belekaip ikalama jei nesupratai tai nesupratai niekam nerupejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.