Dasaco

Vaizdo plokste atsijungia

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Sveiki,

Turiu problema su vaizdo plokste. Neseniai nusipirkau vaizdo plokste Nvidia Geforce GTX 560. Pirmomis dienomis viskas buvo ok, bet paskui prasidejo problemos, ne daznai, bet vistiek negerai - kai narsau internete, staiga atsjungia ekranas, tarsi ji atjungtu nuo PC, ir po 4-5 sec jis isijungia. Kame galetu buti beda?

Taip pat pasdebejau kita problema, tiesa nezinau ar cia del vaizdo plokstes, bet kai zaidziu Modern warfare 2 online apytiksliai 20 min, kompiuteris visiskai atsijungia, padeda tik restart mygtukas ant kompiuterio. Keista, nes ant tokiu zaidimu kaip Battlefield 3, Skyrim V nera jokiu problemu.

Dekui uz atsakymus :)

Redagavo Dasaco

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man taip irgi seniau būdavo. Ekrano apačioje dešinėje meta lentelę, kad vaizdo plokštės driver'iai nustojo funkcionuoti ir kad jų darbas buvo sėkmingai atkurtas. Perrašyk savo vaizdo plokštės tvarkyklę (instaliacijoj BŪTINAI rinkis custom ir uždėk varnelę ant perform clean installation). Įtariu, kad naudojai kokį nors emuliatorių. Man dažniausiai tokių problemų kildavo dėl PS2 emuliatoriaus PCSX2 naudojimo. Kai tik nustojau naudot ir švariai perrašiau driver'ius, atsijunginėjimo problema dingo. Bet jeigu visgi nori dar naudotis emuliatoriumi, tai vis tiek dėl visa ko švariai perrašyk driver'ius, toks veiksmas tikrai nieko nepagadins. Jei naudojant emuliatorių vaizdo plokštė atsijungia ne daugiau 3 kartų per dieną, tai nėra taip ir blogai :)

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip irgi seniau būdavo. Ekrano apačioje dešinėje meta lentelę, kad vaizdo plokštės driver'iai nustojo funkcionuoti ir kad jų darbas buvo sėkmingai atkurtas. Perrašyk savo vaizdo plokštės tvarkyklę (instaliacijoj BŪTINAI rinkis custom ir uždėk varnelę ant perform clean installation). Įtariu, kad naudojai kokį nors emuliatorių. Man dažniausiai tokių problemų kildavo dėl PS2 emuliatoriaus PCSX2 naudojimo. Kai tik nustojau naudot ir švariai perrašiau driver'ius, atsijunginėjimo problema dingo. Bet jeigu visgi nori dar naudotis emuliatoriumi, tai vis tiek dėl visa ko švariai perrašyk driver'ius, toks veiksmas tikrai nieko nepagadins. Jei naudojant emuliatorių vaizdo plokštė atsijungia ne daugiau 3 kartų per dieną, tai nėra taip ir blogai :thumbsup4:

Tu turejai tiksliai tokia beda kaip ir as, taciau as emuliatoriu nenaudojau :). Tuomet perinstalinsiu driverius. Labai aciu uz atsakyma :whistling:

Redagavo Dasaco

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.