EoXaS

System update fail.

Rekomenduojami pranešimai

Updeitinai is 12625 į 13146. Atsisiusk 13146 updeita (http://dl.console.se/index.php?dir=Xbox360/Uppdateringar/&file=2.0.13146.0.rar) pvz is cia, isirasyk i usb ir bandyk is jo updeitint.Jei nepades, reikes jau i dvdroma ziureti. Galbut reikes irasyti stock fw kad updeitas praeitu, galbut neoriginalus dvdromas, tuomet updeitui reikes gauti originalu dvdroma ir su juo updeitint.

Pabandziau ta update nepadejo.bus neorginalus dvdrom taip speju, kadangi hdd buvo daug arcade geimu is live prisiusta tai fw tikriausiai stock.tuo labiau kad xbox is uk ten mazai kas flachinimu uzsimineja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visko gali buti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip. Ishsiaiskinti galima pagal data arba pagal dvdrome irasyta firmware (jeigu zinoma dvdromas turi teisinga key)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki Playmanija zmones. Nezadu kurti kitos temos, nes ce apie ta pati kalbesiu. Anasyk nelabai ejo susikalbet manau, tai bandysiu istaisyti problema. Jai problemos nesupratot, tai man sita nesamone atsirado, kai prijungiau xboxa prie interneto ir paprase updatint. Pries, tai normaliai losiau per neta be jokiu problemu. Jokio ce disko nebuvo ir ce buvo pacio xboxo update ( turbut dashboard update) ,o ne zaidimo. Skaiciau visur , kaip sita problema istaisyti. 1 dalykas , kuris gali padeti, tai flashinti i stock firmware ir tada updatint.. Taigi bisky pasimokinau apie xboxa ir zinau ,kad pas mane liteon & phillips DG 16D2S09 . Nusprendziau pats twarkytis ir pats flashinti viska. Suzinojau, kad liteon yra sunkiausias drivas flashinimui , nes reik gauti dvd key su papildomais priedais (probe ir ck3 ). Mano pazystamas man pagamino probe , kuris naudojo tam tikrus gidus. Viska darem pagal gidus, radau stock firmware liteonui. Viska per jungleflasher padariau , kaip reikejo ir db pas mane yra stock firmware xboxe. BET problema kazkodel neisitaise. Meta ta pati suda ir net nezinau ka daryti. Pastebejau tik 1 skirtuma. Pries flashindamas i stock, mano xboxas visada issijunginedavo gal po 5min. Db xboxas nebeissijunge ir buna ijunktas kol pats isiungiu... Tai ka siulot man daryti? Updatint is flasho man neis. Flashas nera formatuotas ir man ijungus xboxa as nieko negaliu daryti. Pats pultas netgi neveikia, nors vis yra prijunktas prie xboxo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki Playmanija zmones. Nezadu kurti kitos temos, nes ce apie ta pati kalbesiu. Anasyk nelabai ejo susikalbet manau, tai bandysiu istaisyti problema. Jai problemos nesupratot, tai man sita nesamone atsirado, kai prijungiau xboxa prie interneto ir paprase updatint. Pries, tai normaliai losiau per neta be jokiu problemu. Jokio ce disko nebuvo ir ce buvo pacio xboxo update ( turbut dashboard update) ,o ne zaidimo. Skaiciau visur , kaip sita problema istaisyti. 1 dalykas , kuris gali padeti, tai flashinti i stock firmware ir tada updatint.. Taigi bisky pasimokinau apie xboxa ir zinau ,kad pas mane liteon & phillips DG 16D2S09 . Nusprendziau pats twarkytis ir pats flashinti viska. Suzinojau, kad liteon yra sunkiausias drivas flashinimui , nes reik gauti dvd key su papildomais priedais (probe ir ck3 ). Mano pazystamas man pagamino probe , kuris naudojo tam tikrus gidus. Viska darem pagal gidus, radau stock firmware liteonui. Viska per jungleflasher padariau , kaip reikejo ir db pas mane yra stock firmware xboxe. BET problema kazkodel neisitaise. Meta ta pati suda ir net nezinau ka daryti. Pastebejau tik 1 skirtuma. Pries flashindamas i stock, mano xboxas visada issijunginedavo gal po 5min. Db xboxas nebeissijunge ir buna ijunktas kol pats isiungiu... Tai ka siulot man daryti? Updatint is flasho man neis. Flashas nera formatuotas ir man ijungus xboxa as nieko negaliu daryti. Pats pultas netgi neveikia, nors vis yra prijunktas prie xboxo.

Pirmas klausimas nesigilinant, dvd rom'as keistas? Ar stovi stock?

O antras tai: Xbox'as nebeisijungia, bet buna ijungtas? Dafaq? Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmas klausimas nesigilinant, dvd rom'as keistas? Ar stovi stock?

O antras tai: Xbox'as nebeisijungia, bet buna ijungtas? Dafaq? Nuotrauka

Kai pirma karta gavau xboxa, dvd roomas buvo suvarytas. Ji keite ir tuo metu nuflashino. Daugiau nk nezinau. Pats dabar i stock nuflashinau driva .

O del to ijungimo netaip supratai. Xboxas mano budamas ijunktas is niekur issijunkdavo. Gal po 5 min ar kiek . Dabar , kai nuflashinau i stock, tai daugiau nebeiisijunge pats is lempos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia xboxo pagaminimo data?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MRF date ar Service Date ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai greiciausiai turi falcona sutaisyta ir jame turetu buti ne liteonas. Imesk kurnors ishtraukta fw ir patalpink cia linka, pachekinsim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.