365

PSone suderinamumas su LCD

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Ar pas jus ir toks vaizdas ant LCD TV kaip pas mane? Raudonam fone kazkokie keisti kvadratai :thumbsup4:) Ant paprasto CRT TV rodo puikiai. P.S. laidas buvo lituotas, bet sulituotas tvarkingai, yra kiek ilgesnis nei iprastai pries litavima, bet dar karta pasikartosiu, kad ant CRT TV rodo puikiai :)

post-37111-0-42260600-1331640371_thumb.jpg

Redagavo 365

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar pas jus ir toks vaizdas ant LCD TV kaip pas mane? Raudonam fone kazkokie keisti kvadratai :thumbsup4:) Ant paprasto CRT TV rodo puikiai. P.S. laidas buvo lituotas, bet sulituotas tvarkingai, yra kiek ilgesnis nei iprastai pries litavima, bet dar karta pasikartosiu, kad ant CRT TV rodo puikiai :)

Ne į temą

3 rca jungtys pas tave tam laide ar daugiau?nes yra specialiai LCD telikams dar tokie laidai http://www.sklep.lechpol.pl/shop_towar_view.php?SET_IDTOW=8368 gal cia ne visai tiksliai uzklausiau,tai varau i offtopica
Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

3 rca jungtys pas tave tam laide ar daugiau?nes yra specialiai LCD telikams dar tokie laidai http://www.sklep.lec...?SET_IDTOW=8368 gal cia ne visai tiksliai uzklausiau,tai varau i offtopica

pas mane standartines tulpes kurios budavo ps1 komplektacijoi (Video, Audio L ir Audio R) , turiu ir scart jungti i kuria jungiasi visos sitos trys tulpes, bandziau visus variantus ir jungt pavienei ir per scarta, vaizdas praktiskai nesikeicia :thumbsup4: cia sitas laidas kurio linka numetei nesuderinamas su ps1 :) P.S. nebent variantas yra toks... pirkt ps2, papildomai nusipirkt specialu laida hd kokybei isgaut ant LCD toki kur davei nuoroda ir tada vaizdas bus normalus, bent jau as taip isivaizduoju :)

Redagavo 365

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane standartines tulpes kurios budavo ps1 komplektacijoi (Video, Audio L ir Audio R) , turiu ir scart jungti i kuria jungiasi visos sitos trys tulpes, bandziau visus variantus ir jungt pavienei ir per scarta, vaizdas praktiskai nesikeicia :thumbsup4: cia sitas laidas kurio linka numetei nesuderinamas su ps1 :) P.S. nebent variantas yra toks... pirkt ps2, papildomai nusipirkt specialu laida hd kokybei isgaut ant LCD toki kur davei nuoroda ir tada vaizdas bus normalus, bent jau as taip isivaizduoju :)

PS1 žaidimai visviena greičiausiai neis per komponentinį kabelį ant LCD. bent jau ant softmodinto PS2 man nerodė PS1 žaidimų per component kabelį. Tad kaip bebūtų nepatogu, tenka perkišinėt senąjį kompozitinį, kai nori žaist PS1 žaidimus. Ant PS2 žaidimų komponentinis kabelis OK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS1 žaidimai visviena greičiausiai neis per komponentinį kabelį ant LCD. bent jau ant softmodinto PS2 man nerodė PS1 žaidimų per component kabelį. Tad kaip bebūtų nepatogu, tenka perkišinėt senąjį kompozitinį, kai nori žaist PS1 žaidimus. Ant PS2 žaidimų komponentinis kabelis OK.

aisku, reiks tada zaist ant CRT TV :thumbsup4: o idomu, kaip su matrix cipais ant ps2, gal anas leidzia ps1 zaidimus rodyt per komponentini, bet cia isvis jauciu jis tame dalyke neatlieka jokio vaidmens :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku, reiks tada zaist ant CRT TV :D o idomu, kaip su matrix cipais ant ps2, gal anas leidzia ps1 zaidimus rodyt per komponentini, bet cia isvis jauciu jis tame dalyke neatlieka jokio vaidmens :)

čia jau reikėtų pasiskaityt kažkur chipo gamintojo puslapy ar forumuose manau. Abejoju ar jis turės įtakos čia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

čia jau reikėtų pasiskaityt kažkur chipo gamintojo puslapy ar forumuose manau. Abejoju ar jis turės įtakos čia.

chipo gamintojo puslapyje nieko apie tai neuzsimenama, su laiku pats ismeginsiu, nes zadu Ps2 isigyt, tada bus aiskiau kaip ten kas Redagavo 365

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.