Nos

Dėl update

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Gal galite man paaiškinti, kaip su tais updeitais ir dashboardais? Kada galima updatint ir dashboard atsinaujint, kad vėl nereiktų persiflashindinėti? Šiame reikale esu žalesnis negu žalias.... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Gal galite man paaiškinti, kaip su tais updeitais ir dashboardais? Kada galima updatint ir dashboard atsinaujint, kad vėl nereiktų persiflashindinėti? Šiame reikale esu žalesnis negu žalias.... :)

Kai pasirodo naujas atnaujinimas, niekada nereikia skubėk įsirašyt tą atnaujinimą, kol internete nepasirodo pranešimų, kad naujinimas yra saugus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai pasirodo naujas atnaujinimas, niekada nereikia skubėk įsirašyt tą atnaujinimą, kol internete nepasirodo pranešimų, kad naujinimas yra saugus.

O vėliau bus galima atnaujinti, jeigu pirmą kartą paspausiu „Ask me later“ ar pan.? Ar kiekvieną kartą prieš įjungiant xbox'ą klaus dėl atnaujinimo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Taip visada ir klausines..
Redagavo IGNOLTA
Susirask veiklos ir naudok offtopic'us

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiekviena karta ijungus jei bus ikistas interneto laidas siulys updata.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiekviena karta ijungus jei bus ikistas interneto laidas siulys updata.

Tai, kad update'intis reikės interneto laido?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dashboard update'ai gali būti įrašyti dviem būdais. Pirmasis, apie kurį kolegos jau kalbėjo, tai prisijungus prie interneto. Dashboard'o atnaujinimą dažnai turi ir nauji žaidimai savo diskuose. Tokiu atveju išmeta lentelę, kad būtina įrašyt atnaujinimą norint paleisti žaidimą. Galima atsisakyt naujint, bet tada ir tas žaidimas neveiks.

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.