razilxas

PS3 prie moniko ir ar apsimoka

Rekomenduojami pranešimai

tas dekoderis man patiko tik niekur nerandu jo kur pirkti o siai man rodos nuo 500lt iki 1000lt jis kainuoja beto as turiu GigaWorksus s750 tai reike naudotis :) o del to monitoriaus ar lcd kartais monitorius ne geriau rodo nei lcdtv ? nes man didis nelabai itakos turi svarbu kad kuo geriau roditu :)

kas geriau rodo tai cia ziurint koki monika su kokiu HDTV lyginsi,aisku pc geriau monikas,konsolei as imciau tikrai HDTV o ne monika,bet aisku geras monikas rodys labai graziai,bet dydis turi itakos jau tikrai,na geriausia dabar tai rodytu LED HDTV ,jei jau zadi tiek isleisti ant to dekoderio,kai pirkai kolonkes reikejo pagalvot kad tau reikia kolonkiu jau su dekoderiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pries naujus nusipirkau samsung P2770hd monitoriu su tv tiuneriu. nieko jis blogiau nerodo, ir tv pasakiskai rodo ir ps3 vaizdus nerealiai. beto kas nenori pirkt didelio tv, monitorius tikrai gera iseitis, nes 22-27 coliu tv sunkiai rasi fullHD, o jai rasi tai tikrai neapsimokes jo pirkt. o tuo tarpu 23 coliu monitoriu gausi su fullHD ir dar uz visai nebloga kaina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nebutina tas hdmi portas monitoriuje, puikiai tiks ir DVI (kas ish principo yra tas pats hdmi, tik be garso), ahs pats prazhaidzhiau kokius 4 menesius taip. Tik dar patarimas, rinkis 16:9 ratio monitoriu (ne 16:10), nes priehsingu atveju tikriausiai turesi cropinta (apkarpyta) vaizda (tau reiktu 1920x1080 rezoliucijos, o ne 1920x1200 ar 1650x1080).

Redagavo tralialia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nebutina tas hdmi portas monitoriuje, puikiai tiks ir DVI (kas ish principo yra tas pats hdmi, tik be garso), ahs pats prazhaidzhiau kokius 4 menesius taip. Tik dar patarimas, rinkis 16:9 ratio monitoriu (ne 16:10), nes priehsingu atveju tikriausiai turesi cropinta (apkarpyta) vaizda (tau reiktu 1920x1080 rezoliucijos, o ne 1920x1200 ar 1650x1080).

Jei jungi per DVI, tai telikas/monitorius turi palaikyti HDCP, nes kitaip ps3 neina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa, bet hdcp turi praktishkai visi monitoriai naujesni nei 2 metai.

Redagavo tralialia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa, bet hdcp turi praktishkai visi monitoriai naujesni nei 2 metai.

Ne į temą

Cia tik siaip pastebejimas, del bendros informacijos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane samsungas 2493hm 24" , kai pasijunges buvau per HDMI x'a tai man full ekranas buvo nors ir 16:10 windows mode buna :) Beto monitoriaus rezoliucija galiu nustatinet arba 1920x1200 arba 1920x 1080, tai cia jau pats monitorius turi palaikyt rezoliucija tokia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet ant monitoriaus, lošdamas jautiesi taip lyg loštum su pc.Konsoles skirtos jungti prie dideles istrizaines teliku, ir turi but statomos kambariuose kur yra nors vienas minkstas fotelis ir sujungta normali garso sistema.:) Kitu atveju geriau pc.

Redagavo dorklei

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet ant monitoriaus, lošdamas jautiesi taip lyg loštum su pc.Konsoles skirtos jungti prie dideles istrizaines teliku, ir turi but statomos kambariuose kur yra nors vienas minkstas fotelis ir sujungta normali garso sistema.:nunchuks: Kitu atveju geriau pc.

Nu jo šeip kvailai išeina kai nori su draugais ar giminaiciais pazaist koki zaidima su keliais pultais, visi sulipe prie vieno ekrano, susigrude, o prie tv visai kitaip, ir vaizdas didesnis is toliau matai vaizda, daugiau erdves.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai kai gero tv neturiu ant moniko pasijunges nors ir fullhd monikas nelauzia vistiek liuks atrodo ir ant 720p :nunchuks:

Jeigu monikas HD, o TV tik CRT, tai aisku jog apsimoka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane ta pati situacija, turiu crt 82cm :nunchuks: Monikas kai 61cm , tai ant sofutes uz 2 metru sedint wisai gerai ziurisi ir nereik sedet prilipus prie ekrano :D Todel geriau renkuosi mazesni ekrana ir geresnia kokybe, nei didesni ekrana ir prastesne kokybe :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane ta pati situacija, turiu crt 82cm :D Monikas kai 61cm , tai ant sofutes uz 2 metru sedint wisai gerai ziurisi ir nereik sedet prilipus prie ekrano :D Todel geriau renkuosi mazesni ekrana ir geresnia kokybe, nei didesni ekrana ir prastesne kokybe :D

tai as butent taip ir noriu padarit mazenis ekranas geresne kokybe o apie dideli vaizda tai geriau daug isleisti ir pasimti projektoriu gera ir viskas beto man reike laptopa pasijungti nes stacionarau pc neturiu beto as tik ps3 pasiskolinciau del vieno zaidimo tai nemanau kad apsimoketu pirkti dideli tv Redagavo CapaDon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai as butent taip ir noriu padarit mazenis ekranas geresne kokybe o apie dideli vaizda tai geriau daug isleisti ir pasimti projektoriu gera ir viskas beto man reike laptopa pasijungti nes stacionarau pc neturiu beto as tik ps3 pasiskolinciau del vieno zaidimo tai nemanau kad apsimoketu pirkti dideli tv

Projektoriaus lempos poto daug atsieina, tai jau geriau didesni telika iskart pirkt, o jai nezadi isigyt, o tik skolintis, tai aisku reikia naudotis tik tuo ka turi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Projektoriaus lempos poto daug atsieina, tai jau geriau didesni telika iskart pirkt, o jai nezadi isigyt, o tik skolintis, tai aisku reikia naudotis tik tuo ka turi :)

del projektoriaus galiu pasakyt nes pats turejau,na ne nauja bet lempa buvo nauja pakeista,na projektorius skirtas daugiau filmui kokiam vienam vakare paziuret ar pan,tada gal ir laikytu lempa pora metu,man atlaike 6men ,visiskai nauja lempa canon projeko,kuri nauja dabar kainuoja tiek kiek uz visa projeka mokejau.yra aisku kinieciu projeku kur lempos po to po kokia 40 svaru kainuoja,bet na pasakysiu kad vertejo isleist tuos pinigus man ir vertejo pamatyt 4x4 metru kambari 120' vaizda,cia ne is kokiu 10 metru ziuret o is normaliai ,is 4 metru apytikriai ziuri i tokio dydzio vaizda tai efektas tikrai neapsakomas,tai reikia pamatyt paciam,aisku buvo tik 720p ,bet per ji losiau viska,tiek pc ,tiek konsoles ejo abi HD,tiek ir PS2 buvo ismegintas,na viskas ejo ant jo kasdiena,todel ir atlaike lepma tik 6 men. bet ... :) jausmas uztai.ypac zaidziant fps zaidimus kai ekrane esantis vaizdas buna realiai tavo ugio dydzio,arba racing losiant vaizdas jau buna realios masinos dydzio ,turiu omeny is vidaus,nu ir siaip buvo jega.HD filmukai sukosi kai ledas,ir kaimynai ateidavo paziuret filmu :) priedo buvo normali 5.1 garso namu kino sistema tai na nieko daugiau ir nereikia,tik geru uzuolaidu arba gero nepersvieciamo dekio ant lango uzmest,ar gali isvis to kambario lanus uzkalt,nes dienos sviesos ten nematysi jau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.