xawieras

kaina JAV

Rekomenduojami pranešimai

169.99 $ + TAX ( Amerikietiskas PVM) ir cia tik base packas, pats uz tiek pirkau pries puse metu, ir kolkas negirdejau jog jie zada atpigt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o tai kas ta base pack sudaro :) argi tokio neuztenka? na o uzjuri pirkti zymiai pigiau juk gaunasi vos virs 400lt kai lietuvoje 700 lygtais. p.s kiek uz ta pvm reikejo moket?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, Base packo visiskai uztenka, kaip uz 400 LT, tas TAX tai ten nedaug, gal koki ~10$ prides... Bet tai atsiuntimas kad ir pigiausiu pastu brangiai kainuoja.

Nes kai as pirkau tai uz PSP su 2Gb MMS +atsiuntimas, sumokejau apie 230$ lygtais, Bet vat pusbrolis siusdamas ji man per pasta nurode siuntinio kaina, tad ten visi tie draudimai ir muitai prisikabino, atsiimdamas gavau 150lt paklot, (Bent jau nesijaudinau kad PSP paste kasnors pavogs). Taigi perkant is Amerikos man isejo ta pati kaina kaip ir Lietuvoj...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pardavjas uzraso,kad gift ir viskas,jokiu muitu.

nu ir kas ,kad paraso gift? Vistiek gali prisikabint ;] pas mane igi buvo parasyta gift bet jau sake ,akd reiks 50$ muita moket

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai reik iviniot i dovanine popiera ir tada nenores subjaurot jos ir tikriausei netikrins bet visada islieka galimybe kad tikrins

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) kaip mes kur nors tai iskart suplyš... :) , galboji kas nors ten tikrina... :) mano keli daiktai del pasto kaltes atejo biski sugadinti bet nieko :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

169$ + 20$pvp jai gerai prisimenu nes atsimenu mokejau arti 200 :) pirktas is gamestop parduotuves,bet kaskodel garantinio neisrase hm... bet pfu pfu pfu dar veikia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mhhh na man ne pastu o zmogus parveztu. tik del to muito kas per meslas :) tipo seip 50 zalio kainuoja dar? nu bet vistiek pigiau nei lietuvoj gaunasi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

srry bisky ne y tema bet kiek pigiausias psp kainuoja

Redagavo GT4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.