Domiuz

ar pirkti xbox360? (skubu)

Rekomenduojami pranešimai

:) Na taigi pats galvok tau raso kad pirkti tu randi priekaistu atrodo nenori tu net jo :) jei ten paskutinius centus isleisi tai gali ir nepirkti jei tau nereikalinga nuostabi zaidimu konsole , jei turi pirk ir nepasigailesi.. yra gi tu zaidimu beto pagalvok kiek geru ju dar iseis per tiek metu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na taip pritariu kad daug ju iseis.Bet kazkaip abejoju, viena akimirka jau tikrai apsisiprendziu kad pirksiu o veliau vel pradedu abejoti!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nesuprantu kam tu išvis tokio brangaus daikto užsimanei? Nusipirk teterį ir užteks. Nes jei tau LM'e nėra tarkim gerų žaidimų, tau tikrai 100% neverta pirkti X'o. Aš tau patariu nepirk. Nes poto gailėsies ir čia rašinėsi kaip gailiesi, kad pirkai. Tu tiesiog nemėgsti žaidimų, nenori jų žaisti, kam tau konsolė? Jei būtum tikras geimeris, žaidimų fanas, tu LM'e tikrai būtum radęs gerų žaidimų.

No offence.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) luztu ;) geras pc :) sudo gabalas tas tavo pc !!!!! mano pc buvo intel Core 2 Quad 3.4ghz (4 branduoliu cpu) ,4 gb of ram dd3 1600mhz, motina P6N Diamond , 8800gtx owerclocked x2 ant sli (vienos kaina 2300lt!!!!!!!) cooler master 800w maitekas, 500gb x2 hdd wd ir ttt..

ejo lievai lygint su xbox 360, pvz kai pamaciau GEARS OF WAR grefika, sudo vietoj tos dvi 8800gtx buvo. xbox 360 senas :) tavo pc 6metams nu x'o atsilieka, CPU 3.2 GHz PPC Tri-Core Xenon ( tris branduolei !!!!!) GPU 500 MHz ATI Xenos (galingesne uz ati hd 2900 xtx) http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

net neturiu ir ka pridurti, o xbox skirtas geimas, suvoki? ce console ji (pc uz je gali but 50 kartu galingesnis, o console vez geriau nei pc, atkurs geresne grafika, nes jos kitoks veikimo principas nei pc)

pasens greiciau :):) ms kurs uz kokiu 6 metu minimum kita x'a o gal laikis kad ir kokius 10metu, o tavo pc atsilieka kokeis 6 metais. :):)

x'as yra 2006 metu kurinys o tavo pc 2005m plius belekaip slabnas (sudo vieta(mano atzvilgiu, +jei tu bendai lyginti su x360) )

jis yra full hd yrenginys, suvoki vapase kas tas hd?

o del game, pirma palosk, o poto snekek (is dezuciu ir logo, apie graju sprendze tik vistinai )

tai tiek... gal biski perdauk sustumiau :) bet nieko...... suvoks vaikis kas per daiktas yra x360 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ps2 tai man nepatinka B) Ir dar yra problema kiek as randu tu piratiniu zaidimu is torrent.lt ir linkomanija.lt tai nei vienas man nera prie sirdies.Nera tokio kad va sakyciau siunciu is karto.Tai ar man apsimoka pirkti xbox?

siaip tai pc gemeriai yra pc geimeriai,o konsoliu hebra yra konsoliu,tai nesuderinami dalykai,jei esi jau prei pc tai ir lik prie pc,jei cia dar yra apie ka galvot tai ner ka pasakyt tau manau,gal tik tai kad gera pc vaizduske tik tau kainuos daugiau negu visas x360,cia jei nori lenkt boxa ant grafikos,bet ir ta investicija pasens anksciau negu pasens boxas :spam:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dėl tu žaidimų ,tai nešik miltais :spam: Rasi ,visur galima internete jų gauti ir bet kokių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Domiuz taj tu man pasakyk koki tau geimai patinka? :spam: jeigu tu nieko gero nerandi lm ar torrent.lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Domiuz taj tu man pasakyk koki tau geimai patinka? :spam: jeigu tu nieko gero nerandi lm ar torrent.lt

saudykles ir lenktyniniai B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

saudykles ir lenktyniniai :spam:

B);) tai ant xbox 360 pagrinde ir yra saudykles ir lenktynes, dar kapokliu yra, va ps2 ps3 rpg daugiau, wii advainture, o xbox veiksmo piskinimo, lenktinevimo, as gal jau kokia 7 saudykle, belekoke gera isikepiau ant savo x'o ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;) luztu ;) geras pc ;) sudo gabalas tas tavo pc !!!!! mano pc buvo intel Core 2 Quad 3.4ghz (4 branduoliu cpu) ,4 gb of ram dd3 1600mhz, motina P6N Diamond , 8800gtx owerclocked x2 ant sli (vienos kaina 2300lt!!!!!!!) cooler master 800w maitekas, 500gb x2 hdd wd ir ttt..

ejo lievai lygint su xbox 360, pvz kai pamaciau GEARS OF WAR grefika, sudo vietoj tos dvi 8800gtx buvo. xbox 360 senas ;) tavo pc 6metams nu x'o atsilieka, CPU 3.2 GHz PPC Tri-Core Xenon ( tris branduolei !!!!!) GPU 500 MHz ATI Xenos (galingesne uz ati hd 2900 xtx) http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

net neturiu ir ka pridurti, o xbox skirtas geimas, suvoki? ce console ji (pc uz je gali but 50 kartu galingesnis, o console vez geriau nei pc, atkurs geresne grafika, nes jos kitoks veikimo principas nei pc)

pasens greiciau ;);) ms kurs uz kokiu 6 metu minimum kita x'a o gal laikis kad ir kokius 10metu, o tavo pc atsilieka kokeis 6 metais. ;);)

x'as yra 2006 metu kurinys o tavo pc 2005m plius belekaip slabnas (sudo vieta(mano atzvilgiu, +jei tu bendai lyginti su x360) )

jis yra full hd yrenginys, suvoki vapase kas tas hd?

o del game, pirma palosk, o poto snekek (is dezuciu ir logo, apie graju sprendze tik vistinai )

tai tiek... gal biski perdauk sustumiau ;) bet nieko...... suvoks vaikis kas per daiktas yra x360 ;)

Stebuklingi žodžiai. Pritariu :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;);) tai ant xbox 360 pagrinde ir yra saudykles ir lenktynes, dar kapokliu yra, va ps2 ps3 rpg daugiau, wii advainture, o xbox veiksmo piskinimo, lenktinevimo, as gal jau kokia 7 saudykle, belekoke gera isikepiau ant savo x'o ;)

pasakyk 4 geras lenktynes!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

saudykles ir lenktyniniai ;)

As ir butent tokius zaidimus megstu ir tikrai ju labai daug ant xbox'o yra... Gears of War, Call of Duty, Lost Planet, Project Gotham Racing 3,4, Forza Motorsports 2 ir begales kitu. Visus kol tuos pereisi, kol atsizaisi online, dar ir pasent spesi.

Dar yra ir kitokio stiliaus labai geru zaidimu, kaip Skate, Assasins Creed ir t.t.

Labiau apsiziurek, nes manau, kad ne tau zaidimu truksta, o tu ju tiesiog nemoki surasti.

Redagavo Tubizzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Situacija čia yra tokia, tipo klausia išvardink bent kelis žaidimus, tai bleha kokio velnio tu čia išvis rašai? Čia visi jau pamatė kad tu X'o nenori, o mes tau jo nekišam, nepirk ir viskas. Nesuprantu visiškai tokių žmonių. Matai, kad tau nėra žaidimų sėdėk su savo "super" kompiuteriu ir būk laimingas.

O mes čia tipo jam turim vardinti dar gerus žaidimus ir pan. Nenori nepirk, nieks neverčia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.