kiec

Atsakykite

Rekomenduojami pranešimai

taigi noreciau pirkti psp man reikia poros atsakymu!

1. Ar sunku nulauzti PSP kad galeciau kelti memory stick zaidimus nes gyvenu siauliuose ir nezinau kur kreiptis?

2. Fat ar slim?

3.Pygiausia kaina PSP?

buciau labai dekingas turedamas atsakymus i siuos klausimus! ACIU :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu nzn pigiausiai butu siustis is uziesio tai butu jauciu jau nulaustas arba ne bet nulausti nera labai sunku slima sunkiau reik pandoros :angry: o nulauzimas tai kokie 80 max cia :0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o yra kur nors tutorial apie nulauzima? truputi rizikinga lietuvos pastu gauti siuntini isvogia viska. yra siunte man is vokietijos siuntini ir is apacios pro kampus isema viduje esancius daigtus tai abejoju ar taip daryciau. maciau topo centre kainuoja 699lt o jauciu turguj isvis nera ar yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.nulauzti visai lengva :],

2. http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...c=2766&st=0 mano nuomone fat :]

3. pigiausia aisku per interneta :] , bet jei nori kad pastininkes neisvogtu :angry::o :o ( nors ir is manes pora siuntiniu yra jau pavoge) žiūrek kus siunčia pvz kokiu DHL

čia visai pigu: http://www.papachina.com/index.php?cPath=250 240$ psp +30$shipping( DHL) = 280$ ir dar priedu ~20 (įvairių)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Welniau aciuks uz pastangas :angry: gal zn kokia svetaine kur butu issamiai paiskinta kaip nu lauzti? o del fat as irgi taip galvojau beiveik niekuo nesiskiria ir tik tiek kad yra tv outas kurio niekur nereikia (MAN) o fat'e tai man gerai butu IR rysys :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tu pats nusilauzes savo PSP?

kas yra patys nusilauze psp?

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manyčiau labiau verta pačiam laužt, nes vėliau, jei kas atsitiktų galėsi pats susitvarkyt ir įrangą jau turėsi, žinosi kur kas. Pats jokius meistrus savo psp nenešiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip as pats...

dabar labai gerai kad yra pandora nes anksciau su visokiais lumines reikedavo nusilauzinet :/

P.S mano firmware buvo 2.6 ;):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.