narkata

PLM #19 konkursas!

Rekomenduojami pranešimai

Geriau padarytu, kad vienas žmogus gali įdėti tik vieną video, bet čia aišku Narkata spręsti reik. Nes vienas prikels daug video ir jam bus didesnė tikimybė laimėti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galima ir be Playstation uzraso galima kita ir su playstation zodziu, vien tureciau tokia versija ir tureciau kita versija

Tai ant projektoriau gali padaryti ,auksini :D

tai kad ant projektoriaus negaliu pasijunkti ko man reikia, neturi tokiu isejimu, nors ideja gera turiu :)

(teks pasilikt gal veliau kur pritaikysiu)

Redagavo auksinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau padarytu, kad vienas žmogus gali įdėti tik vieną video, bet čia aišku Narkata spręsti reik. Nes vienas prikels daug video ir jam bus didesnė tikimybė laimėti

Tai gerai prikels daug video, bet narkatai nei vienas nepatiks, beto kas gali tas kelia, jei tau išeina tik vieną padaryt tebūnie nesistenk daugiau, pvz aš noriu vis tobulint ir pataisyt kas blogai, o kad high voltage tų templatų pridėjo sony vegaso tai nieko įspūdingo nematau, čia galima ir 10tokių video įkelt, sorry bet tiesa :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo smagiau butu kad savo kanors sukurtumete, o nenaudoti tu templatu :D

Nes jusu darbas bus naudojamas visuose mano Video

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neblogas, bet bereikalingu daug zodziu dadejai, uztektu tik narkata69 ir Playstation(aiskiu galima ir be jo)

Pridėjau Playstation užrašą, bet man vistiek geriau atrodo be jo :Dhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=TkIf0DLyXN4&feature=youtu.be

Man smagiai ziuris nes ilgesnis isai gaunas, du garsai yra, tik vat tas uzrasas narkata69 sriftas kas koks netoks, (dar neprabudau as)

Kad butu paprasciau darykite video tik su zodziu narkata69 (o jei galite ,iskart po dvi versijas daryti viena su zodziu narkata69 o kita versija su zodziais narkata69 ir PlayStation

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi jau savo padariau, liko tik garsus sudėt. Bet kažko Sony Vegas nedraugauja su mano avi renderiu tai vėliau bandysiu per Premiere viską sudėliot ir įdėsiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šablonų tik nedėkit, kur tik belieka žodį įrašyti, nes apgailėtinai atrodo :D Savo kurtą meną įdėkit, SAVO.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šablonų tik nedėkit, kur tik belieka žodį įrašyti, nes apgailėtinai atrodo :D Savo kurtą meną įdėkit, SAVO.

As jau priestai sakiau kad geriau patiems sukurti, negu tuos templatus naudoti

Aisku yra graziu ju, bet jei man butu reikalingas tik toks paprastas as buciau pats pasidares kas ka pagal save

Uztai ir sove tokia ideja kad jusu paprasyti , kad padarytu man video, uztai ir priza gaus kurio darbas bus geriauses

[update] Laimėtojas gales pasirinkti sau prizą

Nuotrauka

Arba nupirksiu jam žaidimą koki nors verta is Steam

Nuotrauka

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=PEWxkcrRJFg&feature=youtu.be

Nu va dar vieną tokį pabandžiau, dariau pats nuo pagrindų jokių presetų ar templatetų nenaudojau, bet tik kažko youtube neįkėlė 1080p, gal dar procesina ir atsiras, bet jei kas tai peruploadisniu, jei išvis narkata toks tinka.

Man smagiai ziuris nes ilgesnis isai gaunas, du garsai yra, tik vat tas uzrasas narkata69 sriftas kas koks netoks, (dar neprabudau as)

Galiu pakeisti fontą į kokį nori bet maniau jog paprastą uždėti yra geriausias pasirinkimas :D

EDIT: Jau susitvarkė kokybė :P

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.