narkata

8# Mini Konkursas (Playmanija.lt) (Palepinsiu šiandien jumis)

Rekomenduojami pranešimai

Krc, nesusišnekam visiškai. Tai aš ir klausiau kaip GERIAU - ar pagal istorijos vystymą ar pagal išeidimo metus. Tai tik vienu žodžiu galima buvo atsakyti. Whatever, just ignore this.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Krc, nesusišnekam visiškai. Tai aš ir klausiau kaip GERIAU - ar pagal istorijos vystymą ar pagal išeidimo metus. Tai tik vienu žodžiu galima buvo atsakyti. Whatever, just ignore this.

Žiūrėk, yra dvi mgs sagos- Solid snake ir Snake eater, jos nėra labai jau surištos, bet nedidelis ryšys tarp jų yra :) MG2,MGS1, MGS2 ir MGS4 priklauso solid snake'ui, MGS3, MGSPO, MGSW ir MG1 priklauso Snake eateriui. Siūlau žaisti taip: MGS3, MGS1, MGS2 ir MGS4, mano manymu taip geriausiai susigaudysi visoje istorijoje :troll: Likusios dalys, nelabai ką atskleidžia ar parodo istorijoje, tai tiesiog žaidimai :) Žodžiu, viską suprasi pažaidęs tas 4 pagrindines dalis :troll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narkata tau turėtų patikti MGS collection trofus rinkti, yra ant kažkurios dalies (2 lyg) kur visą žaidimą reikia pereiti nieko nenužudžius :troll:))

Megstu nieko nenuzudyti :troll: o ipac tik apsvaiginti ir ispintele sugrusti :)

SPOILER NEZIUREKIT KAS NELOSET PIRMOS DALIES http-~~-//www.youtube.com/watch?v=iTDv0eyvYd8 pamenat sita jausma kai pabaiget zaida???????????

Atsimenu sita gala, net pasirode labai ilgas tas filmukas, bet aisku kai ziurejau 4 dalie gala filmuka , tai man jau pasirode ten kaip filmas kas kur 1valanda rodo

Sveikinu laimėtoja

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=aV4MItvPy68

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu :troll:

Ne į temą

Bemba taip sudominot su šitom savo šnekom, užsinorėjau ir aš MGS pareit. Jaučiu HD Collection reiks vėliau ant Vitalijos (o gal ant X360?) prigriebt, o MGS4 gal irgi kadanors turėsiu progą pereit...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikinu ir gero zaidimo :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu Sleepyfan :) Tikiuos padarysi ir apžvalgą apie žaidimą :thumbsup4:

Megstu nieko nenuzudyti :) o ipac tik apsvaiginti ir ispintele sugrusti :)

Same here :D Dar tas bajeris su dežė tai išvis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš šiandien varysiu irgi MGS nusipirkti :thumbsup4:) Pats tas bus kaip nežaidęs senų dalių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
    • Šito laukiu. Jeigu patiko Returnal (o man patiko), patiks ir šitas.  Mūsų dabartinėje remasterių ir remaikų eroje vis kažkas tai naujo. Be to Housmark gerai daro😀 
    • Na šitas gali būti visai nieko, bent jau man asmeniškai patiko. Pačios kovos gal ir nestebuklingai, bet exploringas jau bus toks kaip žada (be jokių markerių, pagalbų, viską pats turi sužinot) visai veža. 04.09.2025
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos