narkata

8# Mini Konkursas (Playmanija.lt) (Palepinsiu šiandien jumis)

Rekomenduojami pranešimai

Krc, nesusišnekam visiškai. Tai aš ir klausiau kaip GERIAU - ar pagal istorijos vystymą ar pagal išeidimo metus. Tai tik vienu žodžiu galima buvo atsakyti. Whatever, just ignore this.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Krc, nesusišnekam visiškai. Tai aš ir klausiau kaip GERIAU - ar pagal istorijos vystymą ar pagal išeidimo metus. Tai tik vienu žodžiu galima buvo atsakyti. Whatever, just ignore this.

Žiūrėk, yra dvi mgs sagos- Solid snake ir Snake eater, jos nėra labai jau surištos, bet nedidelis ryšys tarp jų yra :) MG2,MGS1, MGS2 ir MGS4 priklauso solid snake'ui, MGS3, MGSPO, MGSW ir MG1 priklauso Snake eateriui. Siūlau žaisti taip: MGS3, MGS1, MGS2 ir MGS4, mano manymu taip geriausiai susigaudysi visoje istorijoje :troll: Likusios dalys, nelabai ką atskleidžia ar parodo istorijoje, tai tiesiog žaidimai :) Žodžiu, viską suprasi pažaidęs tas 4 pagrindines dalis :troll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narkata tau turėtų patikti MGS collection trofus rinkti, yra ant kažkurios dalies (2 lyg) kur visą žaidimą reikia pereiti nieko nenužudžius :troll:))

Megstu nieko nenuzudyti :troll: o ipac tik apsvaiginti ir ispintele sugrusti :)

SPOILER NEZIUREKIT KAS NELOSET PIRMOS DALIES http-~~-//www.youtube.com/watch?v=iTDv0eyvYd8 pamenat sita jausma kai pabaiget zaida???????????

Atsimenu sita gala, net pasirode labai ilgas tas filmukas, bet aisku kai ziurejau 4 dalie gala filmuka , tai man jau pasirode ten kaip filmas kas kur 1valanda rodo

Sveikinu laimėtoja

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=aV4MItvPy68

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu :troll:

Ne į temą

Bemba taip sudominot su šitom savo šnekom, užsinorėjau ir aš MGS pareit. Jaučiu HD Collection reiks vėliau ant Vitalijos (o gal ant X360?) prigriebt, o MGS4 gal irgi kadanors turėsiu progą pereit...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikinu ir gero zaidimo :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu Sleepyfan :) Tikiuos padarysi ir apžvalgą apie žaidimą :thumbsup4:

Megstu nieko nenuzudyti :) o ipac tik apsvaiginti ir ispintele sugrusti :)

Same here :D Dar tas bajeris su dežė tai išvis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš šiandien varysiu irgi MGS nusipirkti :thumbsup4:) Pats tas bus kaip nežaidęs senų dalių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.