narkata

8# Mini Konkursas (Playmanija.lt) (Palepinsiu šiandien jumis)

Rekomenduojami pranešimai

Narkata, o kaip tos dalys, kurios yra HD kolekcijoje XBOX'ams? Kokiu eiliskumu jas reikia zaisti, kad istorija atsiskleistu geriausiai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Narkata, o kaip tos dalys, kurios yra HD kolekcijoje XBOX'ams? Kokiu eiliskumu jas reikia zaisti, kad istorija atsiskleistu geriausiai?

is eiles kaip ant coverio parodyta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku. Dekui, Red'ai.

ner uz ka, siaipa pagal amziu snake'o, chronologija galim matyt. bet 3 dalis pagal intika pirma. pl tuoj rasiu chronologine seka.

Chronologine seka:

Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Metal Gear Solid: Portable Ops

Metal Gear Solid: Peace Walker

Metal Gear

Metal Gear 2: Solid Snake

Metal Gear Solid (The Twin Snakes)

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Metal Gear Rising: Revengeance

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai visos labai patiko bet labiausiai tai 2 dalis. Siaip dar zaides ACID ant psp perejau pora kartu ir patiko ir ant game boy turiu mgs zaidima. Tik gaila kad nera sitoj kolekcijoj pirmos dalies remake butu visai nerealu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai visos labai patiko bet labiausiai tai 2 dalis. Siaip dar zaides ACID ant psp perejau pora kartu ir patiko ir ant game boy turiu mgs zaidima. Tik gaila kad nera sitoj kolekcijoj pirmos dalies remake butu visai nerealu.

ai snake eater'io ? kur ant gc ir 3ds yra ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ai snake eater'io ? kur ant gc ir 3ds yra ?

na nezinau ant kur jis yra dar sukurtas... bet nemanau kad ant 3ds yra nes pas mane tas senas game boy advance atlenkiamas toks...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten kas kas rase ar tinka MGS 2 dalis , atsakimas: ne

As pats kai pirkau PS3 FAT 80GB iskart ir zaidima pirkau MGS4 , Norvegijoj tada uz PS3 sumokejau 3999 norvegisku kronu ir uz MGS4 500 norvegisku kronu (cia buvo 2008metais)

Seip jo toki sedevra turi kiekvienas tureti ps3 vartotojas, As MGS4 perejau daug kartu, turiu jau net nematomuma tai paprikolinti dabar galima, o apie MGS1 Tai pirstu man neuztektu kiek kartu as ji perejau, zinau kad esu per viena diena ji perejas 3kartus

MGS2-3 zaides pas draugeli (bet man buvo geriauses vistiek 1 dalis ir 4 dalis)

oi,būtinai irgi pereik ir tas dalis.Teko žaist tik tas pagrindines tris MGS dalis,bet mgs3 pabaiga tai išvis ,kažkas nuostabaus,puikus pvz,kaip žaidimas gali tapti daugiau nei žaidimu,tiesiog pasaka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo dar ilgai niekas nesukurs panasios serijos i MGS nes zaidimas tai ziauriai itraukintis, man jis kaip koks filmas. Cia meno kurinys :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kiek viso yra mgs daliu ant ps2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas nebekuria tokiu zaidimu kaip anksciau,anksciau viena zaidima galedavai zaist ir zaist,o dabar visi daro tik del pinigu,pvz cod tai tikrai 1-2 dalis tikrai malonu buvo zaisti,po to prasidejo kiekvienais metai iseinantis monotoniskas veiksmas ir 3-7 valandu gameplay,anksciau sukurdavo zaidima su awsome sp istorija,tu galedavai zaist ir zaist,pradejas nuo lengviausio lygio eini prie sunkiausio o dabar parsisiusnti ar nusiperki zaidima pasiemi sunku lygi pereini ir y sona.

Visi bando daryt tik tas kosmines grafikas ir visa kita bet pamirsta apie Story line ir padaro eilini paprasta zaidima,uz kury sumokejas pinigus viena-du kartus tik zaisi.

Man rodos ant ps2 tera 3 dalys. Redagavo Oligarchas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo dar ilgai niekas nesukurs panasios serijos i MGS nes zaidimas tai ziauriai itraukintis, man jis kaip koks filmas. Cia meno kurinys :)

iš tikro taip ir yra,nes tai viena iš pagrindinių priežasčių kodėl myliu MGS seriją :)

MGS2 ir MGS3

Niekas nebekuria tokiu zaidimu kaip anksciau,anksciau viena zaidima galedavai zaist ir zaist,o dabar visi daro tik del pinigu,pvz cod tai tikrai 1-2 dalis tikrai malonu buvo zaisti,po to prasidejo kiekvienais metai iseinantis monotoniskas veiksmas ir 3-7 valandu gameplay,anksciau sukurdavo zaidima su awsome sp istorija,tu galedavai zaist ir zaist,pradejas nuo lengviausio lygio eini prie sunkiausio o dabar parsisiusnti ar nusiperki zaidima pasiemi sunku lygi pereini ir y sona.

Visi bando daryt tik tas kosmines grafikas ir visa kita bet pamirsta apie Story line ir padaro eilini paprasta zaidima,uz kury sumokejas pinigus viena-du kartus tik zaisi.

Aukso žodžiai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nezinau ant kur jis yra dar sukurtas... bet nemanau kad ant 3ds yra nes pas mane tas senas game boy advance atlenkiamas toks...

nu ziurint kuris tas pirmas tu turi galvoje. ar tas kur ant NES buvo, ar tas kur ant ps1, pc veliau remake twin snakes ant gamecube.

beto sumaisiau su snake eater tas ant 3ds yra. :)

va palosiau kokias 3h mgs4, kabina. tik tiek visokiu navatnybiu, kad jauciu iki galo neismoksiu visko ;DD. siaip tai neimiau sunkiausio lygio, stealthas man nesiseka, gan sitam geime. visuomet mgs'ai buvo sunkus. bet sikart verta, pasistengt. geras labai zaidimas. tik gaila snake'o del jo ligos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.