faustaspsp

neweikia geimai

Rekomenduojami pranešimai

Stai atsitiko vienas idomus dalykas!persirasew versija is 2.81 i 3.50 oe (su lumines)kazkokia tikslej nebeatsimenu...krc paturjaw kiek laiko ir pastebejaw kad geimai nebeisijungineja meta errorus lyg nebutu umd tada persirase nesenai i 3.71 m33-3 nu ir dabar isvis niponel geimai ejna tik liewi pwz kaip dbz...tai as nesuprantu ar ce tas mano psp sugedes ar kas jjam yra...prasaw patarkit net nzn ka daryt :) :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

3,50 OE nera.

Kokia pas tave tiksliai Fw...?

Jei solution toks kaip ir galvoju tai tada ispejima padovanosiu.

Na bet kolkas pakalbekim.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu krc pas mane mane db 3.71 m33-3 o kokia buwo as ten nlbj ir atsimenu...nes drawgas perrase tj krc db bandaw isikelt padoresnius zaidimus pwz gta tj n* ismeta skaiciukus ir fsjo o liewus geimus paleidzia... ;) tj b*** trumpam korta pasiskolinaw ir lost normalej negaliu.... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau wiska tuoj imesiu klipa kaip nepaleidzia fifos 08

prasau padekit nzn ka daryt gal parduot nes tjpo sake drawgas rejkse liewas psp.....wiska banziau ir per vhs ir per recovery keist wistiek tuos skaiciukus meta!ka daryt? :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau wiska tuoj imesiu klipa kaip nepaleidzia fifos 08

prasau padekit nzn ka daryt gal parduot nes tjpo sake drawgas rejkse liewas psp.....wiska banziau ir per vhs ir per recovery keist wistiek tuos skaiciukus meta!ka daryt? :lol:

bandykis kita korta, jei nepades dek pilna downgrade su pandora i 1.50 ir megink vel kelt versija i tavo norima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paziurejau tavo video ir galiu tik tiek pasakyti: VHS meniu pakeisk UMD MODE: i M33 driver. Taip veiks. As turiu tapati zaida ir jis man pasileidzia.

Tau lieka tik sios opcijos: paleisk zaidima kaip tau sakiau. jeigu neveiks:

1. imt kita zaidimo versija, yra ir blogu zaidimu, kurie neveikia, ar NET uzkerta PSP.

2. jeigu ir kitas zaidas neveiks, nesk PSP pas meistrus, kurie galetu atitinkamai perkoduoti tavo PSP. Nes tu pats ar tavo draugas galejo padaryti ir klaidu. Nes is tavo nerimto ir vaikisko rasymo as matau labai aiskiai, kad tu esi jaunas, ir labai nepatyres.

iki

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

m 33 padarew ar kitas per vhs tai krc isvis juodas ekranas ir issijungia psp ir jei ka as ne waikas tik nlbj numanaw apie ta psp...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi taip buvo bet ash ishtryniau zhaidima, ish naujo idejau ir veike, bet va dabar problema ;( kada ijungiu psp rodo juoda ekrana ir please wait ;((( ka daryt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.