miglyx

LINAS STANKUS VAGIS

Rekomenduojami pranešimai

nebuk kvailas, i policija kreipkis iskart, nes poto tokie ir nebijo apipisinet.. pasikonsultuok su policija ka daryt

edit:

o koks tau tikslas iki jo vaziuot? nei tu jo mates nei ka ka tu darysi? tik bereikalo degalus isleisi.. vaziuoj jei jau policija niekuo padet negales

Na gal tu teisus, pirma su policija pasitarsiu ka suzinosiu ryt parasysiu cia visgi daugiau zmoniu daugiau minciu greiciau viskas isipres.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai palauk,zinok pastas gal blogai dirba,arba jei tau nurode siuntos nr nueik y pasta pasiklausinek,nes man ir laiskas issiustas jau savaite su virsum lietuvoi ir as negaunu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai palauk,zinok pastas gal blogai dirba,arba jei tau nurode siuntos nr nueik y pasta pasiklausinek,nes man ir laiskas issiustas jau savaite su virsum lietuvoi ir as negaunu

Rasiau nei siuntos nr nei nieko man isvis nedave buvau paste jokio siuntinio man nera isviso man registuoto, neisiunte nieko man jisai + ismete mane is skype + skambinau va katik sako su abonentu susisiekti galimines nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai reiskia apvoge,dabar pat eik y mentus,duok nr varda pavarde ir jei turi skaipo znutes ar ka nusinesk ant lapo atsispaudines kaip irodymus,ilgai netruks susigrazint pinigu.

Jei pateikia tikrai varda ir pavarde.,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai reiskia apvoge,dabar pat eik y mentus,duok nr varda pavarde ir jei turi skaipo znutes ar ka nusinesk ant lapo atsispaudines kaip irodymus,ilgai netruks susigrazint pinigu.

Jei pateikia tikrai varda ir pavarde.,

Aisku kad tikra kaip gi as jam buciau pervedes i saskaita pinigus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinok,pats geriausias variantas yra iskarto i mentura ir baigtas kriukis,tegul paskui tas Jonas Jonaitis ten vartosi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinok,pats geriausias variantas yra iskarto i mentura ir baigtas kriukis,tegul paskui tas Jonas Jonaitis ten vartosi...

as gi sakau rytoj i mentus varysiu nes sendien negaliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as gi sakau rytoj i mentus varysiu nes sendien negaliu.

Tai ir ok,nes tai ir bus pats teisingiausias variantas :thumbsup4: Pranesk ryt kaip ten sekesi :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ir ok,nes tai ir bus pats teisingiausias variantas :thumbsup4: Pranesk ryt kaip ten sekesi :nunchuks:

Butinai, biski daugiau info paviesinu tell nr 868xxxx77 jaigu kas neturit ka viekt paskambinekit kas pora val gal isijunks telefona

91304944.png

Uploaded with ImageShack.us

Vo irodymas kad viska sumokejau ir jo sask tegul zinos pats.

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jonas Jonaitis, nebutu geriau sakyti Vardas Pavardenis, nes Jona Jonaiti as pazistu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jisai gali buti veikes per draugus,arba per ka nors kita,galbut kortele pavoge spejo prasisukt,na neusi ryt ir issiaiskinsi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vo ir isn pats ryzosi temoj apsireikst

Dabar paskambino pats sako numeri sumaisiai apie ka cia kalbi tai galvojau is juoko numirsi nihuja vaidint net nemoka

Redagavo miglyx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tuoj pateiks savo teoriją, pažiūrėsim. :thumbsup4:

Vistiek esme tame kad siuntinio nera Nuotrauka

Zodziu gales tas ciuvas aiskintis mentam kad skelbmo nieko nedejo .

Redagavo miglyx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ryt i policija vaziuosiu viska surasysiu gales ten su juo aiskintis dabar pagal varda pavarde pats meginu atsekt tikslia gyvenimo vieta tada jaigu tikrai klaipedoj pavaziuosiu pats iki joNuotrauka

"Privaziavimas" - neiseitis, geriau viska diplomatiskai - su policijos pagalba :) Linkiu sekmes aiskinantis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.