Edge

PSP priedai

Rekomenduojami pranešimai

Noreciau paklausti ar yra atskirai pirkti PSP daliu , tokiu kaip ausinės ar laisvu ranku valdymas ? Kur ju yra? Ir kur pigiausiai? Is karto aciu uz atsakymus....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pirkti gali is uzsienio per interneta gali pirkti lietuvoj tokliai nzn bet gali pabandyt kur nors pvz bms arba fortake zet internete gali pazet lietuvos parduotuvesia ir susirasti pagal tau tinkama kaina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yar elektro mankte kamera prie psp navigatorius nzn kada bus bet tikriasusiai imciau navigatoriu kai tureciau psp;D gal kas zinot kamkamera reikalinga?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yar elektro mankte kamera prie psp navigatorius nzn kada bus bet tikriasusiai imciau navigatoriu kai tureciau psp;D gal kas zinot kamkamera reikalinga?

Pac pagalvok kad gali buti reikalinga kamera,, o gi filmuot ir fotkint :DDDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar buvo anonsuote kazkokia pokalbiu sistema su PSP ir dar Skype iseina. Tai kamera galima bus chatam naudoti :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra wisur bet ne pigiai mano psp is Londono tai man reikejo pirkt dalis nes mano brolis jas pamete wiska ka tu ten isvardijai kainavo man apie 120-150 lt o gal ir 160lt nebeatsimenu bet mokejau pakankamai nedaug. tokios kainos todel kad as pirkau org. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip as pirkau psp fat nebuvo ausiniu, masininio pakrovejo. O ausines yra geras dalykas-, paklausiu vieno draugo ir man pasake, kad psp fat netika paprastos kompiterines ausiniu lizdas. Ar tai tiesa? Ir kokias man ausines pirkti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip as pirkau psp fat nebuvo ausiniu, masininio pakrovejo. O ausines yra geras dalykas-, paklausiu vieno draugo ir man pasake, kad psp fat netika paprastos kompiterines ausiniu lizdas. Ar tai tiesa? Ir kokias man ausines pirkti?

del ausiniu - netiesa, ten standartinis audio jack'as, kaip daugumoj plejeriu. Ausines pirk neaukstos varzos, nes PSP isejimas negalingas, jei uzsimausi didzeju ausines, ne ka te girdesi :D as tai pasijungiau nuo SONY walkmano ausines, tai liux, pats tas. o originalios PSP ausines su pulteliu dirbtinai nutildytos, atseit vaikuciu ausys kad nenukentetu :D ir be to ziaurokai atrodo baltos, komplekte su juodu PSP tarkim. Zodziu, nieko gero.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nežinau, kodėl tavo draugui netiko standartines ausinės. Man tiek FAT'e, tiek SLIM'e, tiek PC eina tos pačios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ir man taip atrodo, todel ir isankso noreja apsidrausti. Aciu, uz informacija!

As psp tiksliau dar neturiu, ji tik gausiu si siastadieni! Todel ir isanksto klausiu, nes ruosiuosi kokias dar ausines nusipirkti, vienas jau snusiziurejau "Creative EP-630", jomis tik prekiauja BMS'e (siu ausiniu puslapis http://lt.europe.creative.com/products/pro...1397&nav=0) . O usb kabelys tiks ir fotiko (kazkur skaiciau siame forume).

Redagavo noutbukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ir man taip atrodo, todel ir isankso noreja apsidrausti. Aciu, uz informacija!

As psp tiksliau dar neturiu, ji tik gausiu si siastadieni! Todel ir isanksto klausiu, nes ruosiuosi kokias dar ausines nusipirkti, vienas jau snusiziurejau "Creative EP-630", jomis tik prekiauja BMS'e (siu ausiniu puslapis http://lt.europe.creative.com/products/pro...1397&nav=0) . O usb kabelys tiks ir fotiko (kazkur skaiciau siame forume).

Taip, tiks ir fotiko jei tai usb->miniUSB.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.