Yohis

Samsung Galaxy S2 ar Nokia N9

Rekomenduojami pranešimai

O as imciau NOKIA. Kamera 100 kartu gerene nei ant S2 ir as nesuprantu ar jus zmones neivienas nelaikes rankose iphone?? Zymiai viskas geriau padaryta, labiau apgalvota, patogus valdymas ir tt

Ziurint del ko perki telefa, jei tik kamera rupi tai ok! Jei tereikia kai visi sako "rasyt sms ir skambint", tai kam isvis reikia gero smartphone'o?! Lyginam abu smartphonus ir Samsung GS2 be abejoniu geresnis. Kas del iPhone labai pabosta tas visas home screenas su savo tom ikonom, bet cia tik seip sakau, aisku daigtas geras, malonus naudoti, viskas butu gerai jei ne jo nesveikia kaina, jis tikrai nevertas tokiu pinigu (o ypac 4S)!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Hmm papasakokit jus man daugiau apie ta Htc Sensation XE kuo jis jum geresnis? Gal patys esat tureje SGS2 ir turit HTC, kuris labiau patinka ect..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm papasakokit jus man daugiau apie ta Htc Sensation XE kuo jis jum geresnis? Gal patys esat tureje SGS2 ir turit HTC, kuris labiau patinka ect..

Nesenai nusipirkau SGS2 ir labai patenkintas, viskas yra ko reikia ir dar daugiau, dabar net nekiltu minties man ji keist i HTC, o juo labiau i N9.

Koki telefona pirkt ilgai neapsisprendziau, bet zinau, kad tikrai neprasoviau imdamas SGS2, be viso to nezinau kaip ant HTC , bet ant SGS2 yra didesnes talpos baterija pirkti 2000mAh, jei sitos maza butu ir tai manau yra didelis pliusas :) turiu ji jau apie savaite laiko, trukumu nepastebejau. telefonas greitas, patogus, paprastas valdymas, daug galimybiu :) tad patariu imti sgs2 , tikrai nepasigailesi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.