toomas

reik pagalbos

Rekomenduojami pranešimai

karocia pilnai isjungiu psp ir kai paspaudi power knopke ir yspaudi r knopke nieko nereguoja padekit labai reik???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

karocia pilnai isjungiu psp ir kai paspaudi power knopke ir yspaudi r knopke nieko nereguoja padekit labai reik???

klausyk kiek cia kursi nauju temu,vienoj temoj visko gali paklaust ko nori,o ne kurti naujas temas naujiem klausimam uzduot,ir beje aprasyk issamiau ko nori kad padetu nes is tiek ka parasei niekas neaisku,visu pirma kokia ta tavo fw ,tai gal oficiali sony tai ko tu nori tada

gausi ispejima jei dar kursi nauju temu del vieno klausimo

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane 3.52 nete radau downgrade y 1.5 bet kai sumeti failus y psp reikia pilnai isjungti psp ir poto kai yjungi psp reik yspaust r migtuka nu kad nueitum y system o man neveikia kazkodel??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane 3.52 nete radau downgrade y 1.5 bet kai sumeti failus y psp reikia pilnai isjungti psp ir poto kai yjungi psp reik yspaust r migtuka nu kad nueitum y system o man neveikia kazkodel??

cia pades tau tik pandora

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau ta pandora kazkada tai skliausteliuose ismeta skaiciukus kazkokius ir raso this game canot be played ar kazkas panasaus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau ta pandora kazkada tai skliausteliuose ismeta skaiciukus kazkokius ir raso this game canot be played ar kazkas panasaus :D

taj kazka blogaj dareij, kuri pandora darei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.