Impaler

PlayManija.lt konkursas #18!

Rekomenduojami pranešimai

Čia jo darbas

Kas,kur,kame? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesinaudoju paintu ir panasiais stuffais,bet strelokas,kadangi turi sukeles itarimu laimejimo atveju tures man persiusti savo darba (originala)...beje oligarchai,o kur tavo darbas? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

streloko (vos ne Stormcloackas :)) darbas įtrartinas man tik dėl vienos priežasties. Kai visos nuotraukos piešinio yra visiškai tokiu pačiu kambu. Negi įmanoma taip identiškai nufotkint. Jei matytusi lapo kraštai ar bent koks pasvirimo kampas vis keistusi po kiekvienos nuotraukos, tai nebūtų prie ko kabinėtis net.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

streloko (vos ne Stormcloackas :)) darbas įtrartinas man tik dėl vienos priežasties. Kai visos nuotraukos piešinio yra visiškai tokiu pačiu kambu. Negi įmanoma taip identiškai nufotkint. Jei matytusi lapo kraštai ar bent koks pasvirimo kampas vis keistusi po kiekvienos nuotraukos, tai nebūtų prie ko kabinėtis net.

Geras pastebėjimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesinaudoju paintu ir panasiais stuffais,bet strelokas,kadangi turi sukeles itarimu laimejimo atveju tures man persiusti savo darba (originala)...beje oligarchai,o kur tavo darbas? :)

je spesiu uzbaigsiu mesiu snd po piet,nes liko labai daug darbo :/ praleidau jau 6-7 val prie jo,laiko nebuvo ir dienu neapskaiciavau as tai reiks stengts pabaigt,o dar tik puse darbo yra galim sakyt sunkoji dalis pries aky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pats geriausias fotoshopas su paint uzrase plm...

Duodu tau 100 proc kad ne paintas :thumbup: net jeigu tas užrašas būtų padirbtas su PS, tai sakyčiau gan profesionaliai padaryta

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmones, ziuriu jus kaip kokie Sekliai Morkos, vos tik kas, iskarto rekiat apie itarimus. Kalbejau su FUZA, sutarta, kad laimejimo atveju as JAM issiunciu darba. Tikiuosi dabar jau nebepuldinesit. Geros dienos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Peace :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Duodu tau 100 proc kad ne paintas :thumbup: net jeigu tas užrašas būtų padirbtas su PS, tai sakyčiau gan profesionaliai padaryta

Nuotrauka

nu man nedasunta ko jisai spalvota uzdejo galejo gi su juodu piestuku isryskint,nu zodziu nebesipykstam vistiek jei laimes tures atsiust fuzai nuotrauka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmones, ziuriu jus kaip kokie Sekliai Morkos, vos tik kas, iskarto rekiat apie itarimus. Kalbejau su FUZA, sutarta, kad laimejimo atveju as JAM issiunciu darba. Tikiuosi dabar jau nebepuldinesit. Geros dienos.

Jau kvepia laimėjimu....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.