Impaler

PlayManija.lt konkursas #18!

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Manyčiau geriau leisti laimėti tiems kurie tą prizą galės naudoti. Bet čia tik mano nuomonė.

Pritariu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ech, ar apsimoka piesti kai neturiu xbox ir guitar hero nemgstu? :) Nes spaudynet tuos mygtukus tai nesamone ;]]] Turiu tikra gitara ir man gerai. Vien tik patinka, kad grazi gitara tai ant sienos visai nieko butu ;DDD Na nezinau ar verta vargt? :? Ka manot?

Jei gerai pieši tai geriau gal nedalyvauk :)

Bet... Nežiūrint mano interesų tai sakyčiau sudalyvauk, kuo daugiau dalyvių ir gerų darbų tuo bus įdomiau kas nugalės ;) o prizą galėsi perleist antros vietos laimėtojui jie laimėsi ir nuspręsi, kad tau jos nereikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ech, ar apsimoka piesti kai neturiu xbox ir guitar hero nemgstu? ;) Nes spaudynet tuos mygtukus tai nesamone ;]]] Turiu tikra gitara ir man gerai. Vien tik patinka, kad grazi gitara tai ant sienos visai nieko butu ;DDD Na nezinau ar verta vargt? :? Ka manot?

vistiek nenupiestum geriau net uz bongo tai gali net nevarkti :)

Redagavo auksinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as neturiu xboxo bet sudalyvausiu juk nedraudziama,o piesiu is viso jau 2 val 35min ;) dar net puses ner ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as tada paziuresiu kaip cia mechanikas nupies, jeigu taip ilgai piesia resikia, moka piesti, ne siaip sau pleckioja. Tai jeigu jau taip bus, kad negalesiu jo pralenkt tai nepiesiu, bet jeigu matysiu, kad galiu aplenkt tai nupiesiu manau ir priza duosiu tam kuris dar nieko nelaimejo, yra senbuvis, ir turi xbox ir tikrai yra nusipelnes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as tada paziuresiu kaip cia mechanikas nupies, jeigu taip ilgai piesia resikia, moka piesti, ne siaip sau pleckioja. Tai jeigu jau taip bus, kad negalesiu jo pralenkt tai nepiesiu, bet jeigu matysiu, kad galiu aplenkt tai nupiesiu manau ir priza duosiu tam kuris dar nieko nelaimejo, yra senbuvis, ir turi xbox ir tikrai yra nusipelnes.

Pirma laimek o tada jau mastyk ka su gitara veiksi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ziuriu,kad vyrai rimtai kalba,laukiu darbu :) idomu ka ten mechanikas taip sunkiai tapo,gal is varzteliu slasha delioji? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su piestuku+tusinukai geliniai krc ten sick darbas jei gausis idesiu,jei negraziai bus tai nauja teks daryt.

Na siaip jokiu dailes mokyklu nelankaiu esu savamokslis piesiu kas patinka

va keli darbai is plataus spektro ;)

Galerija

Na galerija jau 2metus neatnaujinama,ta prasme nauju piesiniu nei vieno nesu sukeles visi 2-1metu senumo.

O seip galvoju intriga islaikyt iki pat konkurso galo,imesiu gal pusei val likus iki pabaigos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su piestuku+tusinukai geliniai krc ten sick darbas jei gausis idesiu,jei negraziai bus tai nauja teks daryt.

Na siaip jokiu dailes mokyklu nelankaiu esu savamokslis piesiu kas patinka

va keli darbai is plataus spektro :)

Galerija

Na galerija jau 2metus neatnaujinama,ta prasme nauju piesiniu nei vieno nesu sukeles visi 2-1metu senumo.

O seip galvoju intriga islaikyt iki pat konkurso galo,imesiu gal pusei val likus iki pabaigos :)

Looks good,o intriga irgi gerai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šaunuoliai visi kurie dalyvaujat (iškyrus FakeShine).Manau ir aš pamėginsiu nupiešti jeigu neaptingsiu savaitgalį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikės ir man pabandyt. Aisku dar reikes VIP uzsisakyti. :]

Megstu tokius konkursus kur reikia kanors padaryt ar sukurt paciam, o ne papostint/palike'int ir vyksta random numeriuku traukimas. -.-

Redagavo Elo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va padariau darba tikiuosi buvo verta issakykit savo nuomone:)

post-30751-0-10087300-1327085622_thumb.jpg

Redagavo deivke112

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.