Impaler

PlayManija.lt konkursas #18!

Rekomenduojami pranešimai

abejoju ar jis ta darba sius ir ar apskritai jis ji turi ir jei neturi to darbo tai tikrai bus sunku jam cia rebilituotis

Jo pasirinkimas dabar...Beje grąžūs tie keli jau įdėti darbai :ninja: Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kažin ar jis siūs . Idės vėl su užrašu impaler ir panašei.O ta užrašą galima su photoshopu užrašyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet manau gi viskas jau.Pagautas.Kaip kitaip gi paaiškinsi..

Na nebent jis butu kopijaves nuo to darbo http://banddedications.deviantart.com/gallery/?offset=20#/d3bdhw7 ir pats pieses,jeigu taip ir yra tai ok,sansa irodyti savo teisuma jis dabar ir turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano galva čia be šansų, kad būtų jo darbas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na gal jis idealus kopijuotojas? :) Na luktelkim,gal jis dar tars savo žodį šiandien :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FUZA, per daug tikiesi. Čia tikrai ne jo darbas, vienintelis jo darbas, tai nicko prirašymas.

Nuotrauka

Ne vieno skirtumo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ką vyrai bandžiau pirmą kartą kažką laimėt maniau ,kad pasiučiausiu nu gal gal ir išeis ,bet labai nesitikėjau ,bet tik susidirbau rep po to kaip idėja piešiny pradejo graužt sąžinę ,kad geriau pačiam piešt aišku taip nebučiau nupiešęs ,bet panašiai galėčiau bandyt. Nebent duosit man šansą pasitaisyt ir pabandyt iki pabaigos konkurso atkopijuot zinoma galečiau taip padaryt ,bet čia jūsų valia bauskit,dekit bana ar panašiai tikrai nusipleniau būna visiems pasitaiko visko. TIKRAI VISU ATSIPRAŠAU JEI KAŽKĄ ĮŽEIDŽIAU. man atrodo jei ir būtų išrinke bučiau pasakes tiesa labai jau galva nerimo visa laika. :)

Redagavo RedShine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na respect,bet jau už sąžiningumą :) Ką aš žinau,dėl manęs gal ir galėtum toliau dalyvauti,bet čia jau tegu sprendžia forumo valdyba ir aišku gautum tikrą savo darbą pristatyti....Bet kaip sakiau tegul sprendžia Impaleris....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laula pagal šita darei? :) Slash a nankin

RedShine manau, kad tu nevertas šanso. Ir išvis masn rodos taip parašei tik dėl to, kad atgautum reputaciją...

O šiaip per savaitgalį manau ir aš pabandysiu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir manau jis nevertas antro šanco, susimovė per šį konkursą tai tegul laukia kito

Ne į temą

Mažiau konkurencijos visiems geriau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joo tas bajeris geras, o Redshine, tai oj,oj,oj.... :) Tu ką , galvoji, kad Playmanija neišsiaiškins ? Čia mes ssugebam teisybę iškapstyt ir iš po žemių, ką nors apgauna pirkdamas, tai ir ten teisybę randam. :)

Krito mum pasitikėjimas tavim..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

RedShine tu diskvalifikuotas. Bus pamoka.

Sėkmės kituose konkursuose.

Bano nedėsiu, net neplanavau (turėtum rimčiau prisidirbti). Už atsiprašymą vietoj numatytų 3 įspėjimų uždėsiu tik vieną, prisiminimui bus, kaip koks randas. :)

Laukiam daugiau kitų, SAVO DARYTŲ, darbų! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.