narkata

Prometheus (2012)

Rekomenduojami pranešimai

Mano favoritas šių metų pasirodisiančių fantastinių filmų. Pažiūrėjus treilerį, šiurpuliukai nueina. Pajaučiau tokią pačią atmosferą, kai pirmą kartą mačiau filmą "Alien". Labai laukiu. Smarkiai tikiuosi, jog neteks nusivilt ir nebus čia toks briedas, kaip "Skyline" :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano favoritas šių metų pasirodisiančių fantastinių filmų. Pažiūrėjus treilerį, šiurpuliukai nueina. Pajaučiau tokią pačią atmosferą, kai pirmą kartą mačiau filmą "Alien". Labai laukiu. Smarkiai tikiuosi, jog neteks nusivilt ir nebus čia toks briedas, kaip "Skyline" :)

as ir tikejaus kad bus geras "Skyline" ,tik treileris ir patiko, o kai paziurejau filma nekas buvo, tikuosis sis bus geresnis :) man vientik sio filmo treilerio garsai siurpuliukus kele :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai net neabejoju, kad bus geras filmas:

• Ridley Scott - pirmo Alien filmo režisierius. Režisavo tokius filmus kaip Gladiator, Kingdom of Heaven, American Gangster.
  • Aktorių kolektyvas - Noomi Rapace, Charlize Theron, Michael Fassbender, Idris Elba, Patrick Wilson. Tikrai daug gerų aktorių.
  • Mėgstama tematika - kosmosas, ateiviai, nežinomybė, sci-fi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tik snd ziurejau treileri tai ziauriai patiko, isvis megstu fantastinsius mokslinius filmus. O sitas atrodo toks nzn baisus kurio bijei ziuret bet ir negali atsitraukt nes idomu kas toliau bus, vnz prikaustantis siuzetas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.