Prototype

Automatas ar mechaninė?

Kas geriau?  

93 nariai prabalsavo

1. 1. Automatinė pavarų dežė ar mechaninė?

• Automatinė
      23
    • Mechaninė
      70

Rekomenduojami pranešimai

As irgi automatu vaziaves ne karta. ir dabar siek tiek gailiuosi, kad mondeo su mechanine :D

Todel ir sakau, kad man asmeniskai kasdieniam naudojimui maloniau butu tureti automata, o jau sportiskesniam pavazinejimui mechanine :)

teko su mondeo mk1 automatu vazinetis, pirmiausiai kas patiko tai komplektacija (sildomas priekinis stiklas ir kompas) sport mygtukas, ir kad pati supranta kada asfaltu kada ledu vaziuoji

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

teko su mondeo mk1 automatu vazinetis, pirmiausiai kas patiko tai komplektacija (sildomas priekinis stiklas ir kompas) sport mygtukas, ir kad pati supranta kada asfaltu kada ledu vaziuoji

Na pas mane Mk3 bet automobiliu irgi nesiskundziu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik automatas. Pirmą automobilį turėjau su mechanine dėže, dabar automatine. Man asmeniškai automatas visapusiškai geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tikiuosi e60 automata išbandyti, draugas bent pasakė nebesvaigti su tom mechankėm, e90 dar jo gali, bet kai renkies komfortiškesnę mašiną tai ir automatinė pavarų dėžė geriau, nebent mėgsti labai jau aštriai važinėti. Ai kalbėjau apie BMW.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Temos ir yra tam, kad bendrauti, pasisakyti savo nuomonę. Baisiai čia pusmečio ar metų. O tau trukdo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va prikeliu senstelėjusią temą. Nusipirkau truputi galingesnę auto su automatine dėže (200kw) ir neįsivaizduoju tokios su mechanine, būtų nesamonė. Bet taipogi ir neįsivaizduoju kaip būtų įmanoma važinėti su kokiu cvieku automatu arba mano supuvusia kregžde 1.6i :D Tokiom mašinom tik mechaninės. Na apie naujas mašinas kalbėti neverta net, nes ten automatai tokie geri kad į mechanines geriau nežiūrėt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va prikeliu senstelėjusią temą. Nusipirkau truputi galingesnę auto su automatine dėže (200kw) ir neįsivaizduoju tokios su mechanine, būtų nesamonė. Bet taipogi ir neįsivaizduoju kaip būtų įmanoma važinėti su kokiu cvieku automatu arba mano supuvusia kregžde 1.6i :D Tokiom mašinom tik mechaninės. Na apie naujas mašinas kalbėti neverta net, nes ten automatai tokie geri kad į mechanines geriau nežiūrėt.

vairavimo entuziastai isivaizduoja 200kw su mechanine, bet kaip ir seniau rasiau, as ne pries automatus, jie turi savu pliusu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na neperseniausiai ir aš buvau tas kuris tik už mechanine balsavo ale entuziastas :) Manyčiau viskas priklauso nuo aplinkybių, automobilio ir pačio žmogaus kaip kam geriau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as "vairavimo entuziastais" vadinu ve jaunimeli su kregzdemis 1.8l bendzas dujos, isbadytas ismetimas ir gazas dugnas :rolleyes: entuziastai pramogauja uz vairo kai niekas nemato ir negirdi, t.y. neissisokdami

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pas mane kregždė iš 1.8 į 1.6 pakeista tai kaip man dabar pagal tavo apibūdinima jaustis? :D Na tiesa aš nesu gyvenime jai ribotuvo pasiekęs, nesidraskau, važinėju paskutiniu metu 70-80km/h, tai turbūt į tavo apibūdinama jaunimėlio entuziastų gretas neįsiterpiu :D Vairavimas yra pramoga, tik nuo kiekvieno jau priklauso kaip jis supras tą pramogą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu man tai pramoga jaunimelio kregzdes i vieta pastatyt su antu golfuku, o seip smagus pasivazinejimai kurie veide sypsena palieka tai man tik zvyrkelis, sniegas ar lauku vieskeliukai, juose nevengiu paspausti, ten aklai spausti neiseina viskas turi buti apgalvota visada ziuri i prieki visi veiksmai atliekami isleto atsargiai, nu ir leistinas greitis zvyrkeliu biskututa virsijamas, golfukas tik nuo 140km/h pradeda plaukioti :rolleyes: bulka nuo 110km/h, renuko dar nebandziau nes neseniai turiu, dar reikia prisipratint, nzn ko is jo galiu tiketis, ant sniego abi 110km/h vaziuoja, bet abi gali ir geriau kadangi abieju vaziuokles turi defektu, apie golfa zn tiek kad varant TA pries beveik 2metus liepe sarnyra pasikeisti, bulka db kaip tik tvarkau, tai prieki apziurejus vienas sarnyras abu traukiu antgaliai ir vienos puses sailendblokai apgailetinos bukles, nebereikalo nuo 90km/h budavo vaziuojant tiesiioje kartais mesdavosi i betkuria puse, idomu kaip po remonto stoves ant kelio, kiek riba nutols...

ant asvalto labai retai kada 100km/h pasiekiu, kazkaip nera idomumo, kad pasiekt tapati adrenalino kieki ant asvalto reikes 160-180km/h vaziuoti o suklydus nezinia kokiam ruoze mano dalis rankios, o ir asvaltas apgaulingas, vaziuoji tiesiai ir nejauti kaip padangos sukimba su danga, jei uzmes ar greiciau vaziuodamas suksi niekada nezinai ar sukibs ar slys, zvyrkelyje visada jauti.

p.s. sakydamas "kregzdziu vairuotojai" netaikau nei i viena asmeniskai, cia tik kaip dalies vairuotoju stereotipas, dazniausiai atitinkantis vairuotojus kurie vazineja su klevu arba neseniai nusieme, moka paspausti akseleratoriu ir baranka pasukti i ta puse kur noretu nuvaziuoti, nu ir aisku pamate pana atsidaro langa ir muzika pasigarsina, dazniausiai nepamirsta ir pirma pyptelti paskui gaza paspausti, sustresni jau ir buna pramoke zemesni begi isijungti pries spausdami gaza, bet sukelti apsukas pries atleidziant sankaba retai kam iseina, skiriamieji bruozai, kregzde, niaukti langai, plerpiantis ismetimas, nuo muzikos plerpiantys numeriai, ir chuliganiskas vairavimas, tokiu vairuotoju buna jau ir kristaus amziaus sulaukusiu :genius:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau reikia galu varomos auto žvyrkelyje :)

turejau nepatiko, priekiu ant vingiu smagiau, pries vingi prisistabdai kiek reikia, iriedi vos prilaikydamas tempima, vingio centre paspaudi , galu varoma vingiuose neprilakstysi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.