Highv0ltage

Padėkit Dėl Xbox'o 360 HDD.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Gal galit pasakyt ar imanoma būtų paleist žaidimą sakykim pas mane yra Forza Motorsport 4 16gb užema o mano hardas tik rodo 13gb (nors turėtų but orginaliai 20gb) kaip nors eitų?

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko nepadarysi,teoriskai pas tave yra 20gb,bet keli GB yra iskart rezervuoti ir nieko negali padaryti..siulyciau pagalvoti apie naujo,didesnio hdd isigijima...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku.

+ Gal žinai kur gaut pigiau bent ~60gb HDD? Nes kiek googlinu tai labai užsikėlę kainas visi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku.

+ Gal žinai kur gaut pigiau bent ~60gb HDD? Nes kiek googlinu tai labai užsikėlę kainas visi..

Pas tave X360 Fatas ane?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali siustis is uzsienio,jeigu sis variantas netinka tada kreipkis i reklama netoleruojama Vitana...Siulyciau is PLM shopo imti,bet pasiziurejau,kad ten dabar vejai svilpauja siuo metu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir šeip kaškaip keistai atrodo pasižiurėjus: 140litų 60gb HDD, o PLM shope 200lt 250gb tai grynai wtf? :DDD

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar kainos 2-3 kart pakile po potvyniu malaizijoje kai uzseme visas hdd gamyklas. O siaip pats gali pasidaryti ta hdd, nusiperki is fortako ar skytech 320gb hdd uz ~250lt, dezute uz ~10lt ir turesi 320GB HDD uz ~260 lt :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai 16gb flasha neori nusipirkt uz 60lt? prie tavo 13gb prisides dar ~14-15gb ir laisvai sutalpinsi 2 zaidimus ir DLC.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai jau brangus tavo varijantas GMR'ai :thumbup: Aš siulyčiau jam įsigyti 120gb hard'ą už 150lt~ ar pigiau. Nors aš naudojau išorinį hard'ą jeigu pas ji JTAG arba RGH kaip supratau, tai nusipirk Voltage'ai išorinį hard'ą, mačiau jiems visur akcijos būvo ir nelabai daug kainuoja, pats už 230lt~ susikomplektavau 700gb išorinį, bet gali pirkt firminį verbatim ar koki kitą 3.5" ar 2.5" :) Sekmės, jei kas idomu visada gali parašyt PM, padėsiu kuom galiu.

Be to Forzai žaisti užtenka pirmo kompakto ir taip išeina, jog Forza užema tik 7gb+~, toks dydis yra išexctractinus :)

Redagavo Amunicija
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai jau brangus tavo varijantas GMR'ai :thumbup: Aš siulyčiau jam įsigyti 120gb hard'ą už 150lt~ ar pigiau. Nors aš naudojau išorinį hard'ą jeigu pas ji JTAG arba RGH kaip supratau, tai nusipirk Voltage'ai išorinį hard'ą, mačiau jiems visur akcijos būvo ir nelabai daug kainuoja, pats už 230lt~ susikomplektavau 700gb išorinį, bet gali pirkt firminį verbatim ar koki kitą 3.5" ar 2.5" :) Sekmės, jei kas idomu visada gali parašyt PM, padėsiu kuom galiu.

Be to Forzai žaisti užtenka pirmo kompakto ir taip išeina, jog Forza užema tik 7gb+~, toks dydis yra išexctractinus :)

o jei ne jtag pas ji, tokiu atveju netinka nei vienas tavo variantas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi forza 4 pirmas diskas HDD uzima ~7GB, o antras ~3GB, taip, kad tavo HDD laisvai uzteks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O siustis užema ~16gb tai gaunasi du pilni 8gb diskai :whistling:

antro disko reikalinga tik dalis, kai suinstalini i hdd jis pasiema tik papildoma turini, o su kita suinstalni visa ir su juo zaidi.

tai jau nepirksi jokio hardo? jei taip rakink tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.