WaSHkaZ

Ps3 gali naudot senesniu konsoliu zaidimus?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki esu naujokas gan neseniai isigijes PS3 ir norejau paklausti ar su PS3 galima žaisti senesniu konsoliu žaidimus tai yra ar veikia ir PS2 ir PS1 žaidimai ant PS3?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu neseniai įsigijai, tai spėju, kad turi SLIM modėlį, kuris nei PS2, nei PS1 žaidimų nepalaiko. Išimtys: specialiai PS3 pritaikyti portai arba HD remake'ai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu neseniai įsigijai, tai spėju, kad turi SLIM modėlį, kuris nei PS2, nei PS1 žaidimų nepalaiko. Išimtys: specialiai PS3 pritaikyti portai arba HD remake'ai.

deja tu neiteisus, visi ps3 nesvarbu slim ar fat palaiko PS1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na visų pirma būtų malonu sužinoti kokią tu konsolę nusipirkai, jeigu tavo FAT, tai kokia versija, 60 GB?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS2 žaidimus man rodosi tai tikrai palaiko.

kad tau rodos tai dar ne viskas. juk jau pasakyta aiskiai viskas . cia isvis vieno posto reikejo ir butu viskas atsakyta.

PS1 zaidimus paleidzia visi PS3, PS2 paleidzia europiniai 60GB PS3 fatai.bent jau juos galima vis dar rast isigyt.yra wikipedia, visi ps3 modeliai surasyti ir surasyta kas ka palaiko koks modelis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane pirktas Anglijoje PS3 Slim 160 gb. Tai kaip supratau ant ju neina, nes kazkokiu papildimu pirkti as tikrai neketinu taip tik idomu buvo nes pazystamas turi senu zaidimu ant ps1 ir ant ps2 tai taip buvo idomu.

Redagavo WaSHkaZ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane pirktas Anglijoje PS3 Slim 160 gb. Tai kaip supratau ant ju neina, nes kazkokiu papildimu pirkti as tikrai neketinu taip tik idomu buvo nes pazystamas turi senu zaidimu ant ps1 ir ant ps2 tai taip buvo idomu.

PS1 eina nu diskai. PS2 ne.jokiu papildymu ir nera. paprasciau pati PS2 pasimt jei jau nori kazka palost tokio is jo geimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.