sharoo

del xbox360

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu toky klausima isirasiau zaidima duke nukem forever i verbatim diska ir manes iskart paprase irasyti kazkoki updeita ish pradziu sutikau updeitas pasileido poto pamaniau kad man gali jis blogai baigtis tad ipusejus ash ji cancelinau, poto vel ijunges concole pamaciau kad pasikeite dash bordas i kitoky ir zmogeliukas (mano avataras) toks baltas tapo ish mano susikurto, tai isigandau kad jau ir zaidimu nebepaleis piratiniu, pabandziau paleido. tai toks klausimas kas ce yvyko:D atsiprasau jai klausimas juokingas bet esu visiskas naujokas sitam xbox reikale, tai gal reiskia kad reiketu atnaujinti fleshinima turbut?

aciu uz kvailo klausimo, gudrius atsakymus !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu zaidimai veikia, tai persiflesinti nebutina. Nors greiciausiai naujausiu geimu nebepaleisi. Siaip jei jau pasidarei updeita, tai susitvarkyk ji iki galo: Siuskis sita http://dl.console.se/index.php?dir=Xbox360/Uppdateringar/&file=2.0.13604.0.zip

Iszipink tiesiai i tushcia USB fleshiuka, kuris butinai turi buti FAT32 formato. Kisk i xboxa ir pasidaryk updeitus. Blogiau nebebus, o avatarai turetu susitvarkyti.

Sekmes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu zaidimai veikia, tai persiflesinti nebutina. Nors greiciausiai naujausiu geimu nebepaleisi. Siaip jei jau pasidarei updeita, tai susitvarkyk ji iki galo: Siuskis sita http://dl.console.se/index.php?dir=Xbox360/Uppdateringar/&file=2.0.13604.0.zip

Iszipink tiesiai i tushcia USB fleshiuka, kuris butinai turi buti FAT32 formato. Kisk i xboxa ir pasidaryk updeitus. Blogiau nebebus, o avatarai turetu susitvarkyti.

Sekmes

dar klausimas o jai sita yrasysiu fleshinimas nedings?:) aciu uz info

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neturetu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neturetu

na bandau pranesiu kas gavosi:D

neturetu

ishmete juoda fona ir kazkas kiniskai parasyta ir eror:( ir viena raudona lempute mirksi kas dabar bus? tiksliau ka daryt?

e66 parasyta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk dar karta. Jei nepades, teks persiflesinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk dar karta. Jei nepades, teks persiflesinti.

o tai jai ash paleisciau ta updeita kurem nedaviau dasibaigti ish duke nukem disko?

na va daviau updeitintis ish do duke nuken disko ir matyt susirase iki gali tas updeitas ir dabar jau viskas gerai:) atsirado avataras ir pasileido geime:) o su laiku sieksiu gal kada vilniu atnaujins fleshinima:) aciu uz pagalba:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ner uz ka, jau buvau ishsigandes kad blogai patariau :)

Sekmes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jei flashnsi siusk y PLM geriausios flashinimo paslaugos ir patikimiausios!
Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.