ProphetLT

Xbox pakimba

Rekomenduojami pranešimai

Tai va, istiko mane tokia beda. Siandien lyg niekur nieko isijungiau savaji Xbox, pasileidau Assasin's Creed ir toliau explorinau Damascus miesta :D . Zaidimas staiga pakibo. pamaniau, kad galbut diskas negeras. Pasileidau per nauja, ir vel tas pats. Pakibo... Tada jau tikrai pagalvojau kad kaltas diskas, bet pasileidau DEMO is hardo irgo tas pats. Nusmigo vidury zaidimo, kiti nusminga net prasidejus reklaminiams filmukams.

Uzatai noriu paklaust ar jum yra taip nutike ir ko emetes kad sutvarkyt. Beje nusmigus zaidimui CD-ROM funkcijonuoja.

Taigi reikskit savo nuomone ir patarimus. ACIU.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Speju gali but lazeriukas parejes .. bet jei sakai kad ir demo pastringa vadinasi kaskas yra giliau..

Bandyk jei gali del viso pikto del org zaidima ,bet abejoju ar kas pasikeis.... Dar kaip ir impaler sake gali but rrod bet jis dazniausias

isivysto per kelias dienas taip kad ziurekis ... Jei ir toliau problemos tesis aisku krejpkis pas musu dydvyrius edma ar dima paska patogiau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas pats buvo. Bet nebėr. Sako Edma nuo kompaktų. Nu daba nebekimba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet pas mane 'lagino' Ir pasq gaudavau Dirty Disc Error, dėl tavęs nežinau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.