TukkaSi

Kaip sutvarkyti PCI plokste?

Rekomenduojami pranešimai

Kortos draiverius rasi toje pacioje nuorodoje kur pas parases pirmame poste...

http://www.4world.pl/categories/product/43/94/3/

P.S ziurek apacioje drivers..

Negali buti taip, kad tiesiog netinka si korta mano motininei plokstei? Jau ir anksciau bandziau tavo parodytus draiverius, tai ismete, kad tipo nepajungtas toks irenginys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Viskas tada manau aišku, per sena plokštė, ir netinka su tuo dvd romu, driverių nepriima normaliai. Tas pats buvo ir man, ant kito kompo. :)

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas tada manau aišku, per sena plokštė, ir netinka su tuo dvd romu, driverių nepriima normaliai. Tas pats buvo ir man, ant kito kompo. :)

Tai ka daryti, kad prisijungt iHAS DVD-rom'a, kita PCI plokste pirkt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nesu tikras, kad ir tau taip yra, bet ir man taip buvo. O kaip sutvarkyti dabar negaliu padeti, nes pats to nezinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nesu tikras, kad ir tau taip yra, bet ir man taip buvo. O kaip sutvarkyti dabar negaliu padeti, nes pats to nezinau.

Pirkau is fortako, tai nuvarysiu pasikolsuntuoti ryt, gal pades jie man. Dekui uz pagalba visiems! :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuveziau i Fortaka, kad paziuretu kas blogai ir pasirodo, kad bloga korta buvo. :) Buvo tokia mintis kilus, bet nemaniau, kad taip ir bus. Nauja uzsakem, tai manau su ta turetu veikt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi siandien nusipirkau tokia PCI korta ( http://www.4world.pl/categories/product/43/94 ), nes pas mane nera SATA jungties. Korta pirkau, kad pajungti iHAS 124-19 B Lite-On DVD-rom'a. Korta ikisu i IDE jungti, prijungiu prie jos DVD-rom'a, bet kompas jo neranda. Prie kortos buvo diskelis, idejau ji, instaliavo 2 draiverius (man atrodo, kad ten draiveriai buvo), bet DVD-rom'o vis tiek nemato. Nezinot ka daryti tokiu atveju? Gal reikia dar kokius nors draiverius parsisiust?

dazniausia nieko instalint nereikia papildomai net ant senu win xp.

siaip del pasitikslinimo , tu juk i dvdrom papildoma SATA maitinima pajungei ane ? na vien tik SATA data laido neuztenka. reikia tokio

Nuotrauka

o siaip net i seniausia motina esu kises tokias ar pan sata kortas ir veikdavo be jokiu papildomu instalu,ka rasdavo patys win ,tas ir tikdavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dazniausia nieko instalint nereikia papildomai net ant senu win xp.

siaip del pasitikslinimo , tu juk i dvdrom papildoma SATA maitinima pajungei ane ? na vien tik SATA data laido neuztenka. reikia tokio

Nuotrauka

o siaip net i seniausia motina esu kises tokias ar pan sata kortas ir veikdavo be jokiu papildomu instalu,ka rasdavo patys win ,tas ir tikdavo.

Jo, toki laida turiu, tik va normaliai neveike man ta korta, nes, kaip sakiau, bloga ji. Butu buvus gera, turbut ir man viskas butu gerai pasileide. Tik per ta bloga korta reiks papildomai sumoketi, nes, kad korta bloga, suzinojau is meistro, kuriam nuveziau PC. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kam bus panasi problema, tai pasitikrinkit, ar jusu motinine priima PCI kontroleri. Nuveziau kompa meistrui ir pasirodo, kad PCI kontroleris netinka pagrindinei plokstei. Dadar teks bandyt jungt DVD'rom'a per laptopa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.