xkarys

nba 2k12 prasti team rezultatai

Rekomenduojami pranešimai

sveiki sukuriau tema del prastu team rezultatu susikuriau SF 6.8 pedu pasauktas esu y BUCKS komanda lyg ir nebloga bet rezultatai baisus ----->10-15. baisu :oops: zodziu nezinau ka daryti zaidziu ant all-stars lygio

statistika :

33.3 tasko

6 rez perd.

11rebu

1.5 perimto k

1.2 bloko

1 turno

na zodziu parasyta jog zaidziu 38 bet istikruju losiu net 44min bet kad ir kaip stengciausi zaisti ir deriniais ir gynybiskai stipriau nepadeda komanda po savo krepsiu daznai kamuoliu neatsikovoja :first: ir t.t. nenoriu palikt sitos team bet ka daryti gal kas zino kodel taip nesiseka ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kokioje pozicijoje zaidi ir koks tavo overalas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar tik sezono pradžia jei 10-15. Bucks nėra stebuklinga komanda. Dar galėjai įmest tavo pataikymo procentus, gali būt, kad per dažnai imiesi iniciatyvos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar tik sezono pradžia jei 10-15. Bucks nėra stebuklinga komanda. Dar galėjai įmest tavo pataikymo procentus, gali būt, kad per dažnai imiesi iniciatyvos.

overall dabar yra 67 pataikymo procentas 0.446 proc :first: tai va sakot del to gali but ? :oops:

kokioje pozicijoje zaidi ir koks tavo overalas ?

jei nematei parasiau jog esu SF --small forward , overall 67

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nežinau. Stenkis lošt dėl komandos irgi, ne tik dėl statistikos. Aš seniau turėjau centrą. 15pts ir 10 rebs padarydavo. Bet Su Magic iki finalo buvau nuėjęs, pastoviai statydavau užtvaras, žaisdavau 2 prieš 2. Bet čia SF nelabai tinka toks dalykas. Galvok ką nors. O kaip su Bucks tai man atrodo tas santykis 10-15 normalus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas normaliai čia yra. Nesitikėk stebuklų iš tokios komandos kaip "Bucks". Turiu 2 my playerius, tai pirma lošiau su SG už "Warriors", tai turėjau ~15tšk, ~5ast, ~2reb ir apie 1perimtą ir visam sezone pralošėm tik apie 15 rungtynių (dauguma kai gavau traumą). Po to kažkaip nusibodo už SG lošt, ne mano pozicija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.