SoulReaver

Xbox 360 Dec 4th dashboard update

Rekomenduojami pranešimai

Na jei būtų šlamštas, pats nebūčiau pirkęs, bet kodėl PS3 sugebėjo padaryti, kad jis neperkaistų, o XBOX360 ne? O todėl kad MS daugiau $$$ išeis, kai jie vis leis po naują versiją kurioje vis kažkas bus patvarkyta ;-) Kada nors matėti WIN be skylių? Aš tai ne. Tokia politika pas MS ir nieko čia nepakeisi. Tai todėl taip ir gaunas, kad jie nieko neišbaigia kuom užsiema. O galėtų tikrai daug geriau viską padaryti.

Na pas tamsta smarkiai jauciasi anti-microsoftine politika, sakyciau jei jau taip viskas blogai ir "pilna skyliu", tai prasau - naudok linkuxus ar dar visokios beos'us, gal ten skyliu ir nerasi, jei nepatinka xbox minusai - naudok ps3 ar wii. O del to perkaitimo, na nedadirbo iki galo, visiems pasitaiko, ateis laikas naujose versijose ir pataisys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tu jau man neaiškink ką naudoti. Nemėgstu MS, bet tenka naudoti jų produktus. Bet jie nesugeba padaryti nieko gerai. Linux nenaudoju dėl kai kurių priežasčių. Darbo programos nepriema linux nei pro kur, todėl taip ir gaunas, jei tų programų man nereikia, senai nesėdėčiau su WIN. O XBOX360 man patinka, nors jis ir MS, bet jis man patinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaifai, jei mircrosoftas nemoka nieko gero padaryt, tai kodel tada visi windowsus naudoja ir xbox'us perka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau tema nuejo i pievas,arba rasot i tema arba ner ko cia rasyt isvis,prasom palaikyt tvarka,patiem paskui nepatinka betvarke juk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va cia temos atgaivinimui klausimelis.

as to update neisirases, dvix neziuriu per 360.

tai cia tik skinas pasikeis? o galima vel default bus padaryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isirasiau ta update ir nepamaciau jokiu skino pasikeitimu.Tik atsirado video market place ir dar kazkas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel nevertas... vertas.Atsiranda Divx palaikymas,video marketplace ir visokie kitokie dalykai.Nepamenu ju tiksliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vertas tai vertas,

o kitas megasuperduper updeitas kadu bus?,

Dec 4 - gruodis 4 diena. Jau seniausiai kaip yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.