mmminde

Padekit suprasti Xbox slima

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,nusipirkau xbox slima ir is karto nuveziau flashinti (nesu tikras ka jis ten dare,kazka ilitavo,pries tai neturejau reikalu su xbox tik norejosi nemokamu zaidimu,tai nelebai gilinausi). Irašė kelis žaidimus i vidinį harda,vieni veikia,kiti ne.Parsisiunčiau ir aš kelis žaidimus iš linkomanijos,irašiau su IMGBURN naujausia versija,berasant nemeta jokiu eroru,viskas kaip ir normaliai,tik va idedu i savo xboxa išmeta juoda ekrana ir gražina atgal I dashboarda.Naudoju Verbatimo diskus,viena žaidima irašiau,tai pajungus išmeta xboxo logotipa per visa ekrana kuris ir pasilieka ant jo.Gal kas paaiškinsit ka ne taip darau? Problema ta,kad mano meistrukas toli nuo manes isikures. Plius užsienį gyvenu neįmanoma viska suprasti kai kalba ne tavo kalba,o dar apie tokius dalykus,apie kuriuos nesu gyvenime susidūręs.

P.s. Dashboardas 2.0.13604.0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei įrašė kaip tu sakei į vidinį hardą žaidimų tai turbūt jis jau darė RGH, tai reiškia, kad žaidimus gali pasileisti iš kieto disko. O tu nežinai ką jis tau darė? Ar flasino ar ką?

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei įrašė kaip tu sakei į vidinį hardą žaidimų tai turbūt jis jau darė RGH, tai reiškia, kad žaidimus gali pasileisti iš kieto disko. O tu nežinai ką jis tau darė? Ar flasino ar ką?

Sumokejau 70€ tai nemanau kad fleshino,sake padarysiu geriausiai kas imanoma šiai dienai,firma tikrai rimta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar man vienam atrodo kvaila, kad sumokejai ir nezinai uz ka, ka padare ir kaip naudotis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Turi: PS1, PSP, XBOX 360, Wii, DS

su konsolem lyg ir susidures, kazkaip nesitiki kad toks "pasimetes"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

su konsolem lyg ir susidures, kazkaip nesitiki kad toks "pasimetes"

Nesu as toks "Bambukas" kaip jums atrodo,paprasčiausiai kur aš gyvenu nera tokios pasiūlos kaip

LT,vienas kitas tuo užsiima,o va pats kaip ir minejau su xboxu reikalu neturejau iki šiol.Visos kitos konsoles nupirktos vaikams.

Redagavo mmminde

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesu as toks "Bambukas" kaip jums atrodo,paprasčiausiai kur aš gyvenu nera tokios pasiūlos kaip

LT,vienas kitas tuo užsiima,o va pats kaip ir minejau su xboxu reikalu neturejau iki šiol.Visos kitos konsoles nupirktos vaikams.

Paprasciausei issiardyk xbox'a ir jei viduj bus microshema tada padare tau rgh.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas gerai,parsiusti žaidimai keliasi į harda tik coveriu nerodo žaidimu.Kad des mikroshema tai jis ir man rode,tik kai nesusidures tai ir nežinai žmogus,kas kaip vadinasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai reiškia rgh padarė ,yra temu apie ,patariu paskaityti.

Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.