MeniK

Internetas Iphon'e via PC

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Man iškilo toks klausimas. Ar kažkaip įmanoma and Iphone pasidaryti internetą naudojant kompiuterio internetą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Man iškilo toks klausimas. Ar kažkaip įmanoma and Iphone pasidaryti internetą naudojant kompiuterio internetą?

taip galima, jei internetas ateina per laida, su pc gali sukurti wifi tinkla ir prisijungti prie jo su iphonu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip galima, jei internetas ateina per laida, su pc gali sukurti wifi tinkla ir prisijungti prie jo su iphonu

Exactly right. Bet jeigu tavo PC/Notebook'as neturi Wi-Fi tada neis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko tokio, jeigu internetas į PC keliauja per routerį? Beje galite pasakyti kur galima būtu pasižėti ar PC turi Wi-Fi, ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Routeris turi Wifi? Paziurek kas ant routerio parasyta. Beto, tokiom temom reikia eiti diskutuoti i kita foruma (PC/tinklo iranga).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kurdamas šitą temą man reikėjo pagalbos Iphone, bet priėjom prie to, kad reikia pagalbos dėl kompiuterio dalių. Ant Routerio parašytas tik pavadinimas. Daugiau nieko tokio įdomaius neradau. Manau teks nusipirkti tą modemą tu anteną (ar kaip ten) ir bus tikiuosi gerai... Nebent yra dar koks nors būdas gauti internetą ant Iphone per PC via USB ar dar kur. Gal kokia programa yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Programa yra, bet be WiFi savo kompe nieko nepadarysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesiog ant tlf pajung wifi, ir pazek kokius wifi taskus pagauna, jei isvis ka pagaus. o routeris ar wifi suzinosi pazejas i pati routeri, gali pagal modeli su google, gali pazet i ji pati kokie indikatoriai is prieko yra ir kas ant jo aplamai rasoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku. Pažėjau, routeris be WiFi. Pirksiu tą su "anteną" ar kuo ten ir bus gerai tikiuosi :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.