Aivarulis

Shopto.net parduotuvė, problemos su ja.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Nesenai atradau internetine parduotuvę shopto.net. Pigūs žaidimai, greitas atsiuntimas. Bet susidūriau su tokia problema, gal kam teko pirkti šioje internetineje parduotuvėje ?

Man iškilo štai tokia problema:

Bandžiau užsiregistruoti, registruodamasis pastebėjau kad nuskaito 1 svarą. Man ji nuskaitė iš kortelės bet prisijunkti i savo account negaliu. Suvedant email ir pasw rašo "Please check your details and try again". Nuėjus forgot my pasword, suvedus emeila, rašo kad tokia emeilo nėra. Tad pabandžiau dar karta, nuskaitė antra svara, bet kad gaučiau emila iš jų nieko negavau ir prisijunkt neleidžia. Gal kam yra taip atsitike ? Ka daryti ?

Dekui už atsakymą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jie tą 1 svarą nuskaito ir kai gauna patvirtinimą, kad tai tikrai tavo ir veikianti kortelė jie atsiunčia atgal... Pats Pre-Orderinausi Battlefield 3 Limited Edition iš ten. Problemų neturėjau tikrai. Reiginausi per Facebook acc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aktyvacinio laisko negavai?

Negavau nieko :notworthy: Svarbiausia net negaliu prisijunkt i ta savo account.

Jie tą 1 svarą nuskaito ir kai gauna patvirtinimą, kad tai tikrai tavo ir veikianti kortelė jie atsiunčia atgal... Pats Pre-Orderinausi Battlefield 3 Limited Edition iš ten. Problemų neturėjau tikrai. Reiginausi per Facebook acc.

As nebandziau per fb regintis, bet dbr baisu trecia kart bandyt, nuskaitys dar 1 svara. Jau 2 nuskaitė ir pirsijunkt neleidzia + jokio atsakymo is ju, jokio emeilo, kad patvirtina kortele... nieko. Ir kas bus su tais 2 svarais ? grys jie ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėtu grįžti, nes jie tik tikrina kortelę... O šiaip kada reginais? Gal nespėjo dar aktyvacijos laiško išsiųsti... :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėtu grįžti, nes jie tik tikrina kortelę... O šiaip kada reginais? Gal nespėjo dar aktyvacijos laiško išsiųsti... :notworthy:

Registravausi vakar . Bet juk turėtu su ta pačia minute išsiūst, tikrai ne po dienos... Game.co.uk ten viskas normaliai, bf3 nusipirkau, o čia tai fokusai kažkokie...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Nesenai atradau internetine parduotuvę shopto.net. Pigūs žaidimai, greitas atsiuntimas. Bet susidūriau su tokia problema, gal kam teko pirkti šioje internetineje parduotuvėje ?

Man iškilo štai tokia problema:

Bandžiau užsiregistruoti, registruodamasis pastebėjau kad nuskaito 1 svarą. Man ji nuskaitė iš kortelės bet prisijunkti i savo account negaliu. Suvedant email ir pasw rašo "Please check your details and try again". Nuėjus forgot my pasword, suvedus emeila, rašo kad tokia emeilo nėra. Tad pabandžiau dar karta, nuskaitė antra svara, bet kad gaučiau emila iš jų nieko negavau ir prisijunkt neleidžia. Gal kam yra taip atsitike ? Ka daryti ?

Dekui už atsakymą.

Tas pats ir man buvo, susisiek per juos email'u ir tau atsius nauja password'a, jis galioja 1 menesi, savo account'e pasikeisk galiojima iki puse metu, nes kitaip po menesio vel neprisijungsi.. Del forgot my password pas juos durna sistema, bent jau i gmail'a jokio laisko negausi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas pats ir man buvo, susisiek per juos email'u ir tau atsius nauja password'a, jis galioja 1 menesi, savo account'e pasikeisk galiojima iki puse metu, nes kitaip po menesio vel neprisijungsi.. Del forgot my password pas juos durna sistema, bent jau i gmail'a jokio laisko negausi..

Viskas jau gerai, parašiau jiems laišką, tada jie atsiuntė man patvirtinimą į emeilą ir jau prisijungiau, pasikeičiau ir susitvarkiau ! Dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.