blynda

Neveikia PC

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, man snd sugedo kompas :notworthy::) . Buvo taip : is vakaro palikau kompa ijungta kad siustu zaidimus per nakti , ryte atsikeles atejau prie pc iejau i interneta pasizejau ka reikejo ir tada p*st subliksejo kazkas kompo gale ir issijunge kompas . Istraukiau laida is rozetes atsidariau kompa jokiu dumu jokios smarves lyg nieko nebutu nutike . As laidus kompe perkaisiojau biski dukes ispuciau poto surinkau viska ir bandziau jungt bet neisijungia . Kompas nesenas , pirktas pries metus is kilobaitas.lt . Tai kas jam gali but ?

Dekui uz pagalba . :)

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Perkaito jei nebeisijungia,jei dar sakai kad subliksejo galbut uztrumpino ka nors ir perdeko maitinimo blokas ar dar kas,zodziu nesi pas meistra,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perkaito jei nebeisijungia,jei dar sakai kad subliksejo galbut uztrumpino ka nors ir perdeko maitinimo blokas ar dar kas,zodziu nesi pas meistra,

o del tokiu dalyku garantini duoda ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o del tokiu dalyku garantini duoda ?

Na jei tu ten visus varstukus atsukes buvai man rodos,kad jau nebetuos tau garantinio,nors tiksliai nzn,taciau,kad perkaito ne tavo kalte tia turetu imt garantinis dalis pakeist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negalejo kazkaip susiliesti matblokio ±? Man pamenu taip buvo, sudege maitblokis is karto...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jei tu ten visus varstukus atsukes buvai man rodos,kad jau nebetuos tau garantinio,nors tiksliai nzn,taciau,kad perkaito ne tavo kalte tia turetu imt garantinis dalis pakeist.

nu as tik korpusa buvau isardes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau maitblokis sudegė

pritariu, gali but maitblokis parejes, bandyk pasizert ji gal laidas nukepe, gal kondikas issipute, gal tik saugiklis nusove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu, gali but maitblokis parejes, bandyk pasizert ji gal laidas nukepe, gal kondikas issipute, gal tik saugiklis nusove

kaip suprast saugiklis nusove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pačiame maitblokio viduje yra įstatyti saugikliai. Jeigu kas nors užtrumpina - tai dažniausiai (kartais ir saugikliai nepadeda) sudega saugikliai o ne pats blokas, Kartais aišku gali ir kondensatoriai sprogti pvz. Atidaryk maitblokį ir patikrink ar saugiklis geras ar ne. Tuo pačių tiesiog vizualiai pažiūrėk ar kondensatoriai geram stovyje (dažniausiai jeigu kondensatorius buna blogas tai galima tai lengvai pamatyti)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu visiems uz atsakymus . Nuvariau i fortaka ir nusipirkau maitbloki uz 70lt ir viskas veikia :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu visiems uz atsakymus . Nuvariau i fortaka ir nusipirkau maitbloki uz 70lt ir viskas veikia :whistling:

good 4 u

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.