chiopas

Neįsijungia XBOX

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Taigi turiu čia tokią bėdą, bandžiau flešinti savo xbox ir neatjungęs maitinimo laido nuo konsolės prijungiau DVD maitinimo laidą atvirkščiai porai sekundžių ir pats xbox staiga įsijungė, supratęs kad kažkas ne taip atjungiau maitinimo laidą ir pajungiau kaip reikia DVD. Vėliau jungiant konsolę Jungleflasher man niekaip nerado DVD romo tad pagalvojau kad gali but jog sugadinau savo DVD roma, na nieko tokio pasitaiko, bet kad po keliu akimirku užsidegė apatinė dešinė raudona lemputė ir boxas numirė ir dabar nerodo jokių gyvybės ženklų. Norėjau paklausti gal kas nors žinote ką galima būtų padaryti? Skaičiau kad gali but maitinimo blokas, jis dega oranžine spalva pas mane, bet turiu tik nuo Falcono maitinimo bloka (gal tiktu jis pabandymui bet bijau supleškint visai :D), o daugiau nebežinau ką daryti :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Greiciausiai sudeginai dvdroma. Pabandyk xboxa ijungti be dvdromo.

P.S Sveikinu istojus ir kreivarankiu bureli :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jai sudegini dvd roma xboxas turetu isijungti cia kogero jau bus giliau nei dvd romas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teoriskai statinis kruvis neturejo pakenkti xboxui, nes pajungus laida pasijungia i GND. Is kitos puses neaisku ka tuo metu liete...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo. seip ir man buvo toke beda kai uzgeres alaus bandziau flesinti xbox tai irgi netaip matinima pajungiau tai tik dvd romas sudege ir viskas , pats xboxas sveikas buvo. gerai kad dvd key turejau :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dvd romas sudege iskart atvirksciai, sudegus atvirksciai circuit boardas trumpino ir nupiso boxa, rrodas pasirode kad kazkas blogai kol galiausiai iskepe mocia, gal kondikai, gal chipai nieko nepadarysi. atsisveikink ir laidok.

GMR ;DD prikolini "sveikas istojes i kreivarankiu bureli" ;DD prajuokinai. joo cia geras. heh. siaip sakau cia nk neisiaiskinsi jei boxas neberodo givybes zenklu tai nk nebus. siaip paspaudus poweri turi maitinimo blokas jei gauna atsaka is boxo raudonai uzsidegt. jei ne tai ne. gali ieskot gal takeliai nukepe.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip motina neturetu kepti, maitblokis turetu atsijungti. Bet visko buna, ypac jei dar kelis dalykus lieti vienu metu ijungtame xboxe. Siaip patarimas yra gumines pirstines, antistatine juostele nuo rieso i izeminima ir ck3 iranga, kuri apsaugo nuo tokiu kvailysciu kaip kishimas kita puse.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo saugikliai tarp ck3 i geras, bet as nesuprantu niekad tokio dalyko kaip ikisimas aukstielninkai, kiek esu bandes nu nesugebu nezinau kokia ten jega reikia lupt kad sulystu per dantukus tuos kur isoke is jungties :DDD, laisvai nelenda ir negrudi, apsuki laisvai ikisi. cia sakau genijai dirba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jo neykisau atvirkščiai aš ji tik prilieciau ir tada pats boxas įsijungė o aš ji greitai išjungiau ir įkišau kaip reikia ir jis dar kiek laiko veike tik jungleflasher man neaptiko pačio dvdromo ir po kiek laiko pasirodė raudona lempute ir boxas numirė. Tai sakot gali būt kad motina nukepė?

Redagavo chiopas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandei jungti be dvdromo? bandei ishtraukti visus laidus is xboxo, ishtraukti maitbloki is rozetes, tada vel viska sukishti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip bandziau ir be dvd romo ir be laidu kitu tik su maitinimu pajungtu. Bandziau ir su kitu maitinimo bloku bet niekas nepadeda. Tai bus turbut motinine :( Bet neisivaizduoju kaip gali del dvd romo gali motina nukept :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek raudonu dega lempuciu? Erroro jokio nerodo ekrane? Gali pabandyt padaryti error codu testa:

Koks kodas gavosi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik užsidegė viena lempute raudona, paguldžius boxa būtų dešinė apatinė, ir boxas po poros sekundžių išsijungė ir nebeįsijungia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tada belieka neshti specams, tegul jie jau ziuri kame bedos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.