Domiis

Bijau UPDATE | Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, parsisiuntęs žaidimą " Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi [ PAL ] " , isirašęs ,isidėjau į savo XBOX 360 Konsolę ir paleidau žaidimą. Pasidare juodas ekranas ir iškrito lentelė , kad reikia UPDATINTI,bet jei pasirinksiu " Ne " Tai man neleis žaisti žaidimą,tai gal galite padėti,nes bijau , jei Updatinsiu man nebeleis žaisti naujausių žaidimų. Padėkite :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu tu originalistas, tai viskas ok. Bet jeigu piratas, tai atsinaujink, vistiek dae.bin failiuka jau gaves.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokį dar dae failiuką , aš nieko nesuprantu ir nesuprantu ką tu turi omeny su tais orginalistais , piratais. Žaidimą aš parsisiunčiau iš Thepiratebay.org

http://thepiratebay.org/torrent/6773467/DRAGON_BALL_Z__ULTIMATE_TENKAICHI_-_IMARS_-_XBOX360_-_PAL__BOOBS

Pirmai iš tos svetaines ( 2011.12.25 ) parsisiuntęs buvau Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 , patikrinau su abgx360 ir įsirašiau su IMGBurn ir viskas veikia , be problemų.

Tai ką man daryt , tai ar Updatint kur prašo ar ne ? Bijau , jei updatinsiu neveiks naujausieji,kaikurie žaidimai.. Padėkite prašau :{

Ir dar: Jeigu aš Updatinsiu , tai man gali nebeveikti AP25 žaidimai ???? :? :notworthy: PVZ: Need for speed The Run , NFS Hot pursuit ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tj pl. Jeigu atsinaujinsiu iki iXtreme +3.0 , tai nors updatinsiu kažką , vistiek galėsiu žaisti tuos AP 2.5 žaidimus ?

Bet mano iXtreme gal koks 1.7 - 1.9 , nepamenu.. Man veikia tas Hot pursuit.. Hot pursuit gi AP 2.5 ..

Ehh... Nu tai... Verta ?

Tai patarkit man: Ar apsimoka UPDATE ar ne ? Nes labai noriu ta game pazaisti :thumbsup4:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tj pl. Jeigu atsinaujinsiu iki iXtreme +3.0 , tai nors updatinsiu kažką , vistiek galėsiu žaisti tuos AP 2.5 žaidimus ?

Bet mano iXtreme gal koks 1.7 - 1.9 , nepamenu.. Man veikia tas Hot pursuit.. Hot pursuit gi AP 2.5 ..

T

Ehh... Nu tai... Verta ?

Tai patarkit man: Ar apsimoka UPDATE ar ne ? Nes labai noriu ta game pazaisti :()

Manau kad apsimoka Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na gerai,pabandysiu..

E,bet man atrodo reikia iXtreme 1.9 LT , kad veiktu Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi,ane ? Tiesa ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LT+ 1.91 buvo sukurtas, tik tam, kad butu saugu XBL zaisti po geguzes menesio updato. Siaip tau reiketu jau LT+ 3.0 jei tas zaidimas XGD3. O jei ne, tada updatink ir zaisk Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.