Nuggles

Antivirusinės programos

41 narys prabalsavo

1. 1. Kokią antivirusinę programą naudojate?

• ESET NOD32 Antivirus
      13
    • AVG Anti-Virus
      2
    • Avast! Free Antivirus
      7
    • Kaspersky Antivirus
      2
    • Windows Defender
      3
    • McAfee antivirus
      1
    • Avira
      0
    • Norton AntiVirus
      0
    • Malwarebytes
      1
    • Kita
      13

Rekomenduojami pranešimai

teko skaityt nesenai kažkuriam irgi forume, kad tipo avastas sugadina wifi ryšį ar įrangą pačią, ir ne vienas komentaras buvo toks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

po didziulio updato  win 10 palaiko  windows defender,kitos neduoda,pirmai dvi galedavau pasileist :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,niekada nenaudojau antivirusines,bet mastau nusipirkti,akys uzkliuvo uz mcafee,nes 17£ tik metams ir penkiem device,ka patartumet?tu mcafee realiai ne viena versija,ir kainos nuo 15-60 tj sunku suprast,atrodo tas pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eset geriau pirk is g2a.com kainuos apie 4/5£ ir naudosis metus laiko be jokių parkiu, kiek aš naudoju tiek mano draugai niekas neturėjo problemų su tuo kodu kur pirkau iš g2a.com, ir kas gerai rašo kad perki licencija metams, o gauni daugiau nei metams, vienam draugui pirkau už 4£ gavo 1metams ir 8menesius, kai sau pirkau gavau 1metams ir 3menesius bet aišku vienas kodas vienam pc, tai kam tau leisti 17£, plius ta antivirusine mėgsta pagrybauti, eset naudoju daug metų ir niekad ne pavedė, o išbandęs esu daug tuo metu antivirusiniu, bet aišku čia tavo reikalas, pradžiai pabandyk 30dienu free versija, gal patiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eset geriau pirk is g2a.com kainuos apie 4/5£ ir naudosis metus laiko be jokių parkiu, kiek aš naudoju tiek mano draugai niekas neturėjo problemų su tuo kodu kur pirkau iš g2a.com, ir kas gerai rašo kad perki licencija metams, o gauni daugiau nei metams, vienam draugui pirkau už 4£ gavo 1metams ir 8menesius, kai sau pirkau gavau 1metams ir 3menesius bet aišku vienas kodas vienam pc, tai kam tau leisti 17£, plius ta antivirusine mėgsta pagrybauti, eset naudoju daug metų ir niekad ne pavedė, o išbandęs esu daug tuo metu antivirusiniu, bet aišku čia tavo reikalas, pradžiai pabandyk 30dienu free versija, gal patiks

aciu lb uz info,sutaupei man pinigu,zinau eset,turejau piratine senai senai,tiesiog pamirsau apie ja,nusipirksiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Comodo dabar visi produktai vienoje vietoje: antivirusinė programa, ugniasienė, saugus naršymas internete, žiniatinklio ugniasienė (web application), ir dar keletas naudingų ir rimtų saugumo produktų

Redagavo Rimasis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.