Kouzmich

PSN zaidimu keitimasis

Rekomenduojami pranešimai

Kas tau cia rizikinga?

o kas cia nerizikingo? duodi zmogui savo id ir pass ir tikiesi kad su saziningu zmogum daliniesi, ir kad jis tik prisijunges nepasikeist email pass ir nuvogs tavo acc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kas cia nerizikingo? duodi zmogui savo id ir pass ir tikiesi kad su saziningu zmogum daliniesi, ir kad jis tik prisijunges nepasikeist email pass ir nuvogs tavo acc

Del to ir keitiesi su playmanais, o ne su bet kuo. Be to galima nesunkiai susigrazinti email'o pass.

Redagavo minde84

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tu susigrazinsi , paaiskink man ?

Cia dabar kaip pavyzdi pasakisiu

Tu duodi man savo ID ir Pass

As prisijungiu ziuriu visai nieko prisipirkes zaidimu , ir mintis sauna pavogsiu ta ID ,greit nueini pakeiti Emaila ir Pass

paskui tu bandai junktis neprisijungi ,darai kad pamirsai slaptazodi , o tu gauni atsakima tokio emailo nera

Nebent skambinsi i Playstation Suporta , tu duosi duomenis , jie paklaus taves , slapta klausima ir tu turi pasakyti ta atsakima , visa sita tu dariai kai registravaisis PSN , slaptas klausimas ir atsakimas

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tu susigrazinsi , paaiskink man ?

Cia dabar kaip pavyzdi pasakisiu

Tu duodi man savo ID ir Pass

As prisijungiu ziuriu visai nieko prisipirkes zaidimu , ir mintis sauna pavogsiu ta ID ,greit nueini pakeiti Emaila ir Pass

paskui tu bandai junktis neprisijungi ,darai kad pamirsai slaptazodi , o tu gauni atsakima tokio emailo nera

Nebent skambinsi i Playstation Suporta , tu duosi duomenis , jie paklaus taves , slapta klausima ir tu turi pasakyti ta atsakima , visa sita tu dariai kai registravaisis PSN , slaptas klausimas ir atsakimas

Visiskai teisingai yra slaptas klausimas ir atsakymas, taipogi gali susieti su antru savo email.

PS. kam tau vogti account kai ir taip gali parsisiusti? :)

Redagavo minde84

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visokiu yra zmoniu, kurie galvoja kitaip, tu galvoji nera cia Playmanijoj tokiu sukciu , ju visur yra

Man tai nera prasmes vogti, nes man to nereikia

Parsisiusti ka tu gali parsisiusti ,nebent ta ka tas zmogus nusipirkes, ir tai nelabai tikiu kad butent prisijunge prie kito zmogaus nepasiziuri viso pirkimo lista

Pavizdis: susitarete kad tu tam zmogui duosi koki BF:BC2 Vietnam DLC o isai tau koki zaidima Battlefield 1943

bet pasiziuri kad isai daugiau turi prisipirkes zaidimu, paimi ir visus atsisiunti , kaip tu suzinosi kad isai butent ta siunte ka susitarete , aisku jei neisnaudoti activavimai 5

Vat del tokio mano mastimo as ir nesikeiciu tu zaidimu

Maziau problemu bus

jau geriau tada isvis netureti jokiu DLC ar zaidimu is PSN

Buvo cia tokiu varijantu man gal keiciames zaidimais vos kaip sakoma nemaldavo

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visokiu yra zmoniu, kurie galvoja kitaip, tu galvoji nera cia Playmanijoj tokiu sukciu , ju visur yra

Parsisiusti ka tu gali parsisiusti ,nebent ta ka tas zmogus nusipirkes, ir tai nelabai tikiu kad butent prisijunge prie kito zmogaus nepasiziuri viso pirkimo lista

Pavizdis: susitarete kad tu tam zmogui duosi koki BF:BC2 Vietnam DLC o isai tau koki zaidima Battlefield 1943

bet pasiziuri kad isai daugiau turi prisipirkes zaidimu, paimi ir visus atsisiunti , kaip tu suzinosi kad isai butent ta siunte ka susitarete , aisku jei neisnaudoti activavimai 5

Maziau problemu bus

Na matai, cia labiau aktualu tiems kas zaidimus kolekcionuoja, as kai zaidimu nerenku, tai man maziausiai rupi tas dalykas.. Palosei-perejai-pamirsai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu 2 pns zaidimus Infomous ir Ractchet & Clank Quest for Booty gal kas noretu apsikeisti zaidimais pas mane visi 5 slotai dar laisvi ant to acc kur turiu sios zaidimus.

mano pns id Saulius22 arba rasote i skype jai turit ka pasiuliti : Erotikonas

Redagavo misteris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu 2 pns zaidimus Infomous ir Ractchet & Clank Quest for Booty gal kas noretu apsikeisti zaidimais pas mane visi 5 slotai dar laisvi ant to acc kur turiu sios zaidimus.

smaikstuolis, paklausk kas ju neturi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nes juos dalino izdika tuos zaidimus :)

Aisku jei spejo juos atsisiusti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu Red Dead Redemption Undead Nightmare DLC ir CasteCrashers gal kas noretu keist labiausiai domina borderlands dlc bet galit pasiulit ir kazka kito

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maziau problemu bus

emailo taip lengvai man atdodo nepakeisti, bet jo ,reikalas slidus,geirua nerizikuoti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

emailo taip lengvai man atdodo nepakeisti, bet jo ,reikalas slidus,geirua nerizikuoti

Labai lengvai keicias, zinau nes keiciau savo e-maila

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki gal kas turit silent hill ? uz ji pasiulyt galiu hard corps uprising, earthworm jim, mass effect 2 arrival dlc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai lengvai keicias, zinau nes keiciau savo e-maila

Parašyk kaip pasikeisti e-mail PSN, nes esu prisijungęs su tuo, kurio jau jau nebėra gyvo... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.