Kouzmich

PSN zaidimu keitimasis

Rekomenduojami pranešimai

US mokesčių nėra, tereik regintis Las Vegas'e. :D Na bet 20LT tai ne bėda, aš už. Tai tryse esam, kas dar prisidėt nori?

Tas tai jo Chaosmaker.

Aš per Las Vegas pirkau ir jokio tax nemokėjau, o vat draugelis pirko ir dar Tax moka (tiesa neprisimenu kur buvo registruotas.)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

US mokesčių nėra, tereik regintis Las Vegas'e. :whistling: Na bet 20LT tai ne bėda, aš už. Tai tryse esam, kas dar prisidėt nori?

Na, jei Verigud ir Chaosmaker prisijungiat, tada dar as ir dar vienas tikriausiai jau yra. Is viso 4, dar reiktu 1.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, jei Verigud ir Chaosmaker prisijungiat, tada dar as ir dar vienas tikriausiai jau yra. Is viso 4, dar reiktu 1.

Ne į temą

O kaip visi pinigus susimestumem, nes lygtai skirtinguose miestuose gyvenam?
Redagavo BABUANAS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip visi pinigus susimestumem, nes lygtai skirtinguose miestuose gyvenam?

nevisi skirtinguose, na o kas kitur - tai paypal, pervedimu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nevisi skirtinguose, na o kas kitur - tai paypal, pervedimu...

Na šiaip galima kam nors į sąskaitą viską pervest, o jis jau perves pačiam jam, visi tikiuosi banko korteles turit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanot, kad geriau mes susirašinėtumėm per skype apie tai užuot teršia post'ais šia temą?

Šiaip turiu swedbank kažkokia banko kortelę ;]

Parašykit jus savo skype'us man i pm, įmesiu visus i konferencija ir susitarsim.

Redagavo VeriGud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal truputį nelabai į temą, bet manau bus vertinga info.

Pats tik šiandien išsiaiškinau galutinai su tais "5 parsisiuntimais"... Gal kas jau ir žinojo apie visą šią sistemą, bet man tai buvo naujiena...

Pradžioj, kaip ir daugelis, maniau, kad patį žaidimą galima siųsti 5 kartus. Paskui mane apšvietė, kad žaidimą galima siųsti kiek nori kartų, bet ant 5 skirtingų konsolių. Tai tiesa, bet...

Pasirodo, 5 kartai skaičiuojami ne pagal žaidimo parsiuntimą, o pagal akaunto aktyvavimą. T.y. galima panaudoti akauntą tik 5 kartus ant skirtingų konsolių. Ir siuntimai čia ne prie ko. Pvz.: Aš duodu savo akauntą 4 žmonėms, kad tie atsisiųstų Burnoutą. Po to, noriu duoti akauntą dar vienam žmogui, kad jis atsisiųstų jau kitą žaidimą (pvz. Tekken). Bet jis jau to padaryti negalės. Ir nesvarbu, kad Tekkeno niekas nesiuntė be manes. Jį galės atsisiųsti tik pirmi 4 žmonės, kurie panaudojo mano akauntą.

Tiesa, yra viena išeitis. Jeigu kažkas iš jau esamų vartotojų deaktyvuos akauntą (per Account Management), tai jis kaip ir atlaisvins vietą kitam aktyvavimui. Bet deaktyvavus akauntą, neveiks jokie jau parsiųsti žaidimai...

Tad būkite atsargūs su visokiais apsikeitimais ir pan. Jei turite daug žaidimų, tai nelabai verta kažkam duoti atsisiųsti tik vieną žaidimuką, nes jis "rezervuos" sau ir visus likusius, kurių jau negalėsite pasidalinti su niekuo kitu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi esu zalias dar nesenai isigijau ps3,gal galit mazdaug kuo paprasciau paiskint kaip tai viskas vyksta tas zaidimu ikelimas keitimasis?as isivaizdavau kad is kompakto isirasai i ps3 harda ir veikia,bet turbut klydau labai? :thumbsup4: skaiciau nemazai temu bet pilnai ir nesupratau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;) Su kompaktu būtų labai gerai... ;) Bet čia jau būtų atviras piratavimas, nuo kurio SONY labai gerai apsisisaugojo... ;)

Šiaip apsikeitimas vyksta labai paprastai.

Pvz.: aš turiu su savo akauntu nusipirkęs Burnout, o tu - kokį Tekken. Tarkim nusprendėm apsikeisti. Aš tau duodu savo akaunto duomenis (login + pass), o tu man savo. Tu susikuri naują savo PS3 vartotoją (pvz.: "PSN Games") ir su juo prisijungi prie PSN'o naudodamas mano duomenis. Užeini į mano download list'ą, susirandi Burnoutą, ir ramiausiai jį atsisiunti. Aš darau tą patį. Žaidimai veiks ant betkuriuo tavo PS3 vartoto tol, kol neištrinsi arba nedeaktyvuosi vartotojo "PSN Games". T.y. galėsi žaisti Burnoutą su savo pagrindiniu akauntu tol, kol konsolėje egzistuos Burnout'o "savininkas". ;)

Bet problema tame, kad savo akauntą galėsi duoti tik 4 žmonėms.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, PSN'e visai kiti žaidimai, negu ant BD. :) Nors yra keli žaidimai išėję ir PSN'e ir ant diskų (Burnout, Warhawk, GT5 Prologue, Siren, PAIN (coming soon :) ).. ir dar pora atrado) tai juos pigiau pirkti PSN'e. Nes tipo moki tik už patį žaidimą, ir nereikia mokėti už diską, dėžutę, popieriukus ir t.t. :))) Bet šiaip PSN'e pagrinde tokie kaip "mini žaidimai", kurių tikrai nevertėtų pardavinėti bluray diskuose, kadangi pačio disko su dėžute ir popieriais savikaina manau būtų didesnė negu žaidimo (dauguma žaidimų kainuoja 9,99$):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie tai tikrai buvo rašyta ir ne vieną kartą. Regintis gali kad ir į kelis iš karto. Pvz.: EU - pagrindinis akauntas, su kuriuo žaisi ir bendrausi su draugais. USA - iš kurio galėsi pirkti žaidimus (kiti regionai lietuviškų kortelių nepriima).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.