konni

Reikia atsuktuvu komplekto PSP isardymui.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. As turiu problema. Man reikia atsuktuvu komplekto, su kuriuo as galeciau visa savo sony PSP i savo sudedamasias dales isardyti. Uzstrigo mygtukas, reikia dabar PSP ardyti. Bet kur gauti tam tinkamu atsuktuvu? PSP varzteliai yra labai mazi, jie yra kryzminiai ir juos persukti yra taip lengva. O kokio didumo man reikia tu atsuktuvu? Jeigu milimetrais? Or ar senukuose ju galima butu rasti pirkti?

Labai buciau dekingas uz pagalba.

viso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nueik į kokią atsuktuvų krautuvę ir atsinešk PSP.Sakyk tokiems varštams ar neturit atsuktuvo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu zinot...KOKS MESLAS! Nu senukuose pardavineja TIK SHUDA! As visai prasikeikiau! 2 Atsuktuvus ant 2 PSP suvariau!! Atsuktuvu galvutes nuluzo! Nu chebra, taip negali buti! VARZTAS SULAUZO ATSUKTUVA! Nu cia gal anegdotas galetu buti, bet deja NE! Tai realybe! Toki mesla parduoda ir dar 8 litus ima! Kad juos KUR VELNIAS! O su mazinejimu i senukus man jau 20 litu nuostolis pasidare! As nekenciu del to SENUKU! Zmogau zmogau....taip negali buti!

As galiu tik SONY firma tikrai pagirti! Kad JIE NORS daro gera preke: psp yra tvirtai pastatytas, net ant varztu nepataupyta, kurie NET lauzo atsuktuvus!!

Del dydzio...pats isbandziau...ir tikrai, 60mm tinka tip top. Tik dabar klausimas KUR PO VELNIU GAUTI PATIKIMA ATSUKTUVA? Nes mane tai varo is proto...toks meslas tos prekes siais laikas, nu tai tikrai reikia atsargiai viska prikti. O gal kas zino Kaune tikrai gera atsuktuvu parduotuve?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
;) tai gal koki lieva pirkai :) ten tie su juodais antgaliais tai tipo stipresni bet trupa as savo psp atsukau su paprastu normalaus metalo(ne grudinto) atsuktuviuku ir labai lengvai.. geriausias patarimas nusinesk i senukus ir issirink pagal varzta ir jei nulus nereiks lt moket :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nugi rasiau Lemonoij paieskok spec parduotuve.

Pirated, o gal gali pasakyti kokioje gatveje si Lemona parduotuve randasi?

dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jei Klaipedoje tai Birutės g. 9

Redagavo PIRATED

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.