Edgaras78

PS3 surinkimo kokybe.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki nesenai isigijau ps3 konsole ir esu patenkintas :D , bet kartais paemus konsole i rankas ir silpnai papurcius girdisi silpnas klibejimas is blu-ray romo, o kai idedu diska jo nebesigirdi. Ar cia visiem taip yra ar tik man cia kazkas netaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tu ziurek, jei kartais nustos cd priimineti tai garantinis laikotarpis juk yra. PS3 padaryti kaip traktorei veikia bet kokiom salygom ir neluzta, bet maza kas koks apsineses kinietis surinkinejo :D

bet kitas dalykas tai tu kai padauzai galva y siena kas nors girdis ir kai baigi dauzyti nustoja :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu paskaiciau posta ir nuejau papurtyt koncoles :D deja nieko nesigirdejo, nebent tu labai smarkiai purtai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano PS3 nebarska ar panasiai, tai isties kokybiskai pagaminta konsole. Nesulyginsi su XBOX 360 (kuri tarska barska ir veikia garsiau nei mano dulkiu siurblys).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oh brother ;]] klibejimas gali girdetis is cd-rom'o kadangi varikliukas yra su guoliais kurie yra palaidi, bet koki cd-rom'a papurcisu turetu girdetis sioks toks klibejimas bet tai nera ir neturetu buti blogas zenklas. Visos SONY konsoles yra surinktos kokybiskai ir keik skaiciau gedimu retai pasitaiko, taigi SONY tikrai nepasisiko, vien ispakavus nauja konsole net akys nusvinta kaip viskas nepriekaistingai padaryta, EJECT knopkes net spausti nereikia ciut palieti ir iskarto sureguoja. As asmeniskai nesitikejau tokios kokybes, nes SONY jau buvo pradeje visi peikti, kad uz varda susimoki, o gauni ta pati slamsta....man asmeniskai PS3 toks solidus atrodo nuo dzoistiku iki konsoles, o XBOX toks biski vaikiskas visoks ten spalvotas (blikcioja visokiom vaivorikstes spalvom), dzoistikai tai isvis... :D cia tik mano nuomone, nenoriu izeisti XBOX savininku nieko pries ji neturiu, ir manau kad tai labai puiki konsole tik isvaizda man ne prie sirdies...kiekvienam savo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu zinai ... pc savo papurtyk irgi prades barsket :spam: ... seip nepatarcia perdaug purtyt dar kas issiklibins B)

Redagavo Shinu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oh brother ;]] klibejimas gali girdetis is cd-rom'o kadangi varikliukas yra su guoliais kurie yra palaidi, bet koki cd-rom'a papurcisu turetu girdetis sioks toks klibejimas bet tai nera ir neturetu buti blogas zenklas. Visos SONY konsoles yra surinktos kokybiskai ir keik skaiciau gedimu retai pasitaiko, taigi SONY tikrai nepasisiko, vien ispakavus nauja konsole net akys nusvinta kaip viskas nepriekaistingai padaryta, EJECT knopkes net spausti nereikia ciut palieti ir iskarto sureguoja. As asmeniskai nesitikejau tokios kokybes, nes SONY jau buvo pradeje visi peikti, kad uz varda susimoki, o gauni ta pati slamsta....man asmeniskai PS3 toks solidus atrodo nuo dzoistiku iki konsoles, o XBOX toks biski vaikiskas visoks ten spalvotas (blikcioja visokiom vaivorikstes spalvom), dzoistikai tai isvis... ;) cia tik mano nuomone, nenoriu izeisti XBOX savininku nieko pries ji neturiu, ir manau kad tai labai puiki konsole tik isvaizda man ne prie sirdies...kiekvienam savo ;)

Taip tu teisus, tas garsas ir buvo tu guoliu palaidu ;) ,viskas tvarkoje. Tas sensorinis valdymas isties maloni staigmena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.