Impaler

Kiek laiko praleidžiate prie PlayStation per dieną/savaitę?

Rekomenduojami pranešimai

malonu kad cia renkas ps2 "manijakaj" nors yra ir pasywiu :D bet as taj per diena po 2walandas sawatgaliais nuo kokiu 6 wakaro iki 11

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siuolaikiniai jaunuoliai tik apie dubasinamasi ir galvoja :D

I savo atvara paziurek :D . bet siaip tai kokias 2h per diena zaidziu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as isvis nezaidziu nes prie mano durno teliko beveik nieko nesimato ir neidomu lost bet greit nauja pirksiu.

siaip kai kur isvaziuoju su ps2 prie gero tv tai buvau 3 dienas ijungtas ps2 bet zaidziau tik 40h is 70h (reikejo miegot...

ir tik siltas buvo ps2 bet buvau kaip lavonas kai tiek losiau ir vien burnout 3 takedown o toliau nezaidziau nes pirstai buvo istine nuo spaudymo....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as isvis nezaidziu nes prie mano durno teliko beveik nieko nesimato ir neidomu lost bet greit nauja pirksiu.

siaip kai kur isvaziuoju su ps2 prie gero tv tai buvau 3 dienas ijungtas ps2 bet zaidziau tik 40h is 70h (reikejo miegot...

ir tik siltas buvo ps2 bet buvau kaip lavonas kai tiek losiau ir vien burnout 3 takedown o toliau nezaidziau nes pirstai buvo istine nuo spaudymo....

kad jau apie pirstu istinima ,nutrinima tai ir as va prisiminiau kai budavo zaist taip idomu kad pirstu nejausdavau nuo spaudymo,deje ps2 taip neitraukia jau,gal pasenau,gal pasikeite jau poreikiai,cia normalu,ir siaip na nelieka tam daug laiko,bet dar pazaidziu kartais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai visur nešiojuos saviškį psp. Kai kokia minutė laisvo laiko, tai iškart prisėdu kokį gta ar tony hawką... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo labai gerai kai PSP issitrauki ir ziuri jau rankose jau nebera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.