snaiperr

RGH (aka JTAG) galimybės

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal kas zino kodel man perkelus i xboxa angry bird kinect jie isijungia viskas veikia, bet neijungia zaidimo, nes praso, kad butinai prisijungciau i live?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, klausimas tiems kas turi RGH ir black ops2. Kad sis geimas veiktu,man uztenka atnaujint i naujausia dashboard, nes mano 15574? ar butinai reikia dashlounch kazkoki i naujesni 3.04 daryt? aciu

beje, kas klause mkv full hd neis ant rgh,lagina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, klausimas tiems kas turi RGH ir black ops2. Kad sis geimas veiktu,man uztenka atnaujint i naujausia dashboard, nes mano 15574? ar butinai reikia dashlounch kazkoki i naujesni 3.04 daryt? aciu

beje, kas klause mkv full hd neis ant rgh,lagina

As tai formatuoju su iso2god issitryniau dashlaunch ir is org dashboard losiu ir problemu nematau( dash versija tokia pati kaip pas tave ) o kai reikes isirasysiu naujausia dashlaunch ir vsio :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar aitu pasidaryti jtag su 2.0.15574.0 kompas 2010-11-09

neAItu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, gal kas galite paaiškinti kaip veikia ta diskų auto-swap funkciją? Pavyzdžiui ant L.A Noire žaidimo. Pas mane JTAG Xbox'as su naujausiu FSD ir DashLaunch. Žaidimai yra išextractinti ir sudėti į papke.

Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, gal kas galite paaiškinti kaip veikia ta diskų auto-swap funkciją? Pavyzdžiui ant L.A Noire žaidimo. Pas mane JTAG Xbox'as su naujausiu FSD ir DashLaunch. Žaidimai yra išextractinti ir sudėti į papke.

Ačiū.

Automatiškai jinai veikia. FSD viską pats padaro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū.

autoswap option functionality

================================================================================

GOD ie1:

disk1 = Hdd:\Content\0000000000000000\01234567\00004000\01234567890123456789;

will have 01234567890123456789.data folder beside it

disk2 = Hdd:\Content\0000000000000000\01234567\00004000\98765432109876543210;

will have 98765432109876543210.data folder beside it

EXTRACTED ie:

disk1 = Hdd:\games\somegame\disk1\default.xex;

disk2 = Hdd:\games\somegame\disk2\default.xex;

- GOD/NXE disk rips on the same media in the same folder will automatically

be found with no special naming convention

- EXTRACTED games with the naming above for each disk with the disk# folders all in

the same folder on the same media will be found without an ini file

- swapping between disks contained on different media is not supported

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū už informacija. Pagal ta README suprantu jog žaidimo diskų papkes turi but pavadintos 'disk1', 'disk2', 'disk3' ir t.t.

Aš bandžiau su 'Disc 1' ir t.t, tai turbūt dėlto ir neveikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jokiais budais neISOGODinkit zaidimu is pc i isorini hdd per usb 2.0 porta. nes tai uztruks visa amzinybe. arba ikelus iso faila i isorini jame daryt kazka irgi uztrunka labai ilgail. daug greiciau pacio pc hdd viska padaryt o veliau ikelt jau i isorini. kad ir per usb 2 , bet vistiek tai bus greiciau tik perkelt galutini rezultata.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kiek maciau auksciau senokai vienas jau klause, bet nebuvo atsakyta. Kaip su Xbox JTAG teisingai susiformatuot isorini hdd ar USB, kad butu galima isimest MKV formato filma ir ji sekmingai ziuret per Xbox ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal zinot koki buda kaip galima zaist gta 5 su rgh? ar ten sakykim kiek maciau yra kazkokie update tai ten tik online ar ir offline?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.