NTony

Problema paleidžiant žaidimą

Rekomenduojami pranešimai

Kai bandau paleisti būtent tam tikrą žaidimą ir atminties kortos, ekranas pasidaro juodas ir po kokių 15 sekudžių PSP išsijungia. Ankščiau tas pats žaidimas veikdavo be problemų. Kame čia reikalas? Gal kas jau buvo su tuo susidūręs?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na kai turejau psp buvo man toks pats atvejis bet kai irasiau per nauja vel viskas veike... :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man lygiai tokia pat beda ir jau ne su pirmu zaidimu :whistling: pastebejau kad tai vyksta su tai zaidimais kurie isleisti naujais metais galbut mano psp fimware per senas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OFW? Atsinaujink i kokia naujesne Custom Firmware

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks psp tiksliai man duok modeli ir kaip lauztas. koks cfw. 5.50 gen- ... ar prometheus ? siaip reikia patchint geimus su iso tool tada nebus prob, arba pereit i 6.20 tn-hen'a koki ar kas labiau prie sirdies :}

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei nesunku galbut galetum numest linka arba i pm arba cia tutorealo arba seip infonformacijos apie psp firmware nes sioje srityje esu zalias :lol::whistling: p (zinau tik tiek kad system software: 5.50 GEN-D3 psp yra phat 1000 berods vienu zodziu tas senolis)

koks psp tiksliai man duok modeli ir kaip lauztas. koks cfw. 5.50 gen- ... ar prometheus ? siaip reikia patchint geimus su iso tool tada nebus prob, arba pereit i 6.20 tn-hen'a koki ar kas labiau prie sirdies :}

patch'int meginau nepadejo, nebent blogai kazka padariau :D

Redagavo Battlestar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal blogai padarei. viska as tau parasysiu.

http://psp.dashhacks.com/2010/12/03/5-03-5-50-prometheus-4-released

pirmiausia atsisiusi 5,50 (ten yra trys versijos tau reik 5,50) ikelsi i psp/game/prometheus papke/ ten eboot.pbp bus nu iskelisi zodziu i psp/game.

paleisi is ten kur geimus leidi sutiksi su viskuo ka raso

atsinaujins iki 5,50 prome-4

tuomet bandysi vel paleist geima jei neveiks

nustatysi select ant xmb (meniu psp) paspaudes, kita is mode sony np95,,,, arba kitus pakaitalios jei neveiks, vel rasysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal blogai padarei. viska as tau parasysiu.

http://psp.dashhacks.com/2010/12/03/5-03-5-50-prometheus-4-released

pirmiausia atsisiusi 5,50 (ten yra trys versijos tau reik 5,50) ikelsi i psp/game/prometheus papke/ ten eboot.pbp bus nu iskelisi zodziu i psp/game.

paleisi is ten kur geimus leidi sutiksi su viskuo ka raso

atsinaujins iki 5,50 prome-4

tuomet bandysi vel paleist geima jei neveiks

nustatysi select ant xmb (meniu psp) paspaudes, kita is mode sony np95,,,, arba kitus pakaitalios jei neveiks, vel rasysi.

Woohoooo :D viskas pasileido esu tau labai dekingas ;* :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.